Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Μόνο αν πιστέψετε στις δικές σας δυνάμεις θα κάνετε ποδόσφγαιρο στο Σπαθοβούνι.


Διαβάζω και κρατώ από μια:
                        Ανακοίνωση 

Μετά τις ανεπιτυχείς προσπάθειες του προηγούμενου μήνα για την δημιουργία ενός νέου διοικητικού συμβουλίου με όραμα, πλέον ο νέος ΑΟΣ αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Τις τελευταίες ημέρες ακολουθήθηκε μια τακτική εντατικής αναζήτησης σε πολλαπλά μέτωπα.
Κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου σε συνδυασμό με μια ισχυρή ομάδα πρωταρχικός στόχος παραμένει η δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου (ποδοσφαιρικό γήπεδο συνθετικού χλοοτάπητα, κερκίδα 250 ατόμων, κλειστό γυμναστήριο, ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, μουσείο, χώροι ψυχαγωγίας) που θα καλύπτει τις ανάγκες της 1ης ομάδας και των ακαδημιών του συλλόγου. Θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ με την έναρξη των εργασιών.
Την ερχόμενη Τετάρτη 17/08/2015 στις 18:30 πιθανότατα θα δοθεί το πρώτο ραντεβού για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στο νέο γήπεδο του χωριού.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι σχεδόν ολοκληρωμένο και θα αποτελείται από ένα συμπαγές κράμα του παρελθόντος καθοδηγούμενο από την γνώση και το όραμα της νέας δραστήριας γενιάς του χωριού.
Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με επενδυτές εκτός Κορινθίας για την δημιουργία σύγχρονων υποδομών και την σημαντική ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος. Οι εγγραφές των ακαδημιών για τους γεννηθέντες 2000 έως 2005 θα αρχίσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Το 2001  πήγα για πρώτη φορά στο Σπαθοβούνι που προπονητής ήταν ο Δημήτρης  Αθανασάκος και το έργο του στην ομάδα φάνηκε όταν το Σπαθοβούνι των μερικών δεκάδων κατοίκων είχε να παρουσιάσει μια παιδική ομάδα  από τις καλύτερες του νομού μας. Και μάλιστα είχα ασχοληθεί μαζί τους και είχα κάνει και τηλεοπτική εκπομπή χρησιμοποιώντας ως στούντιο ένα καφενείο του χωριού.
Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια και ο στόχος της ομάδας του Σπαθοβούνι  άλλαξε και οι παράγοντες το έριξαν στον πρωταθλητισμό γιατί δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι η Ακαδημία ήταν η βάση. 
Και τώρα διαβάζω μια ανακοίνωση που μας φέρνει μεν στην περίοδο του 2001 χωρίς όμως να βλέπω έναν προπονητή όπως ο ήταν ο Δάσκαλος 
Και τώρα μας λέει η ανακοίνωσης ότι θα λειτουργήσει Ακαδημία που εκεί θα έχει ηλικίες από τα έτη 2000 και μετά Και κάποιος δεν μπορεί να μετρήσει ότι οι γεννηθέντες το 2000 -2013 δεν  μπορεί να είναι νέα  μέλη Ακαδημιών 
Και γράφει η ανακοίνωσης " Το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι σχεδόν ολοκληρωμένο και θα αποτελείται από ένα συμπαγές κράμα του παρελθόντος καθοδηγούμενο από την γνώση και το όραμα της νέας δραστήριας γενιάς του χωριού."                                                                              
Εδώ μάλλον τα μπερδέψατε γιατί η νέα γενιά μόνο όραμα μπορεί να έχει ποτέ όμως γνώση  που να μπορεί να καθοδηγεί τους παλιούς 

Και συνεχίζει η ανακοίνωσης ¨"Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με επενδυτές εκτός Κορινθίας για την δημιουργία σύγχρονων υποδομών και την σημαντική ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος"
Φίλοι .σας γνωρίζω ότι δεν υπάρχουν επενδυτές που να ενδιαφέρονται για μια ομάδα ενός χωριού που παίζει στην Α2 κατηγορία.

Αν θέλετε να κάνετε μια σωστή ποδοσφαιρική οργάνωση να ξεχάσετε τους επενδυτές και αν μπορεί να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις τότε και μόνο τέτε να συνεχίσετε. Και αυτά σας τα γράφει ένας άνθρωπος που πολλά έχει προσφέρει στην ομάδα σας,