Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Αυτοί είναι οι εργάτες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Να τους φτύσουμε για να μη ματιαστούν

Σκόρπια που μαζί όλα μας δίνουν μια εικόνα πως διοικείται το ποδόσφαιρο στο νομό μας 
Μαθαίνουμε ότι γίνεται κλαυθμός και οδυρμός που ενώ ήρθε ο διορισμός σε κάποιον να πάει παρατηρητής τάξεως ( που σημαίνει λαϊκή του μισού μήνα ) οι της ένωσης στείλανε άλλον. 
Η πλάκα εδώ είναι ότι ο ριγμένος της υπόθεσης φοβόταν μήπως το μάθω και γράψω το θέμα αυτό και μάλιστα με ονόματα και θα τον περνούσαν για πληροφοριοδότη μου. Και τότε θα έχανε και τους διορισμούς του ποδοσφαιρικού χρόνου 2015-- 2016 και θα ήταν καταστροφή για τον οικονομικό του προϋπολογισμό.Γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι εργάτες του ποδοσφαίρου που σημαίνει ότι κάθε εργάτης πρέπει να πληρώνεται. Γιατί η ιδεολογία είναι καλή αλλά δεν γεμίζει το στομάχι Να μένει ήσυχος ονόματα  δεν θα γράψω αν και αυτός θέλει να το παίξει ελεύθερο πουλί και νομίζει ότι μπορεί να πετά από κανάρα σε κανάρα που σημαίνει από εξουσία σε εξουσία 
Να γιατί καταδικάστηκα στο εφετείο Ναυπλίου. Αφού οι μάρτυρες υπεράσπισης έγιναν κατηγορίας.και μέσα σε αυτούς και ο εκδότης που προσέφερα ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου. Γιατί λεβεντιά δεν είναι μόνο η αντρειοσύνη αλλά και η ανιδιοτέλεια Λόγια που ίσως στην Κορινθία να μη το γνωρίζουν.