Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Δημήτρη Μπινιάρη διώξτε από κοντά σας αυτούς που δε σ αφήνουν να δεις τι γίνετε γύρω σου.

Διαβάζω στο επίσημο ανεξάρτητο (πάντα δίπλα στο δυνατό και φραγκάτο ) μπλοκ της Κόρινθος 06 
Πρόσεχε πρόεδρε γιατί όταν πάψεις να βάζεις το χέρι σου στην τσέπη όλους αυτούς που σε υμνούν θα τους χάσεις 

Η Τραγουδίστρια ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΙΟΥ επιστρέφοντας με το συγκρότημα
στη βάση της έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας κ. Δημήτρη Μπινιάρη για την συμπεριφορά του απέναντί τους, για το ήθος, την εντιμότητα και την αξιοπρέπειά του , ένας παράγοντας που κοσμεί το Κορινθιακό Αθλητισμό. ( Σχόλιο κολακευτικό του δημοσιογράφου )
Γράφει λοιπόν στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η αοιδός Μαρία  Σαμίου :
¨Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από εμένα και τη γυναικεία υποθεση στον πρόεδρο της ομάδας Κίνθου 2006.. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ..Δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι πλέον σπανίζουν ότι και να πω είναι λίγο μπορεί να μη στήριξαν την ομάδα και να μη πήγαμε όπως θα θέλαμε όμως πληρώθηκε όλος ο κόσμος και δε του έφτανε αυτό μας φουλαρισε καύσιμα από την επιχείριση του όλα μας τα αυτοκηνητα και μας έκλεισε να τραγουδισουμε πάλι 9 Σεμπτεβρη στη βάφτιση της κορούλας του χίλια Ευχαριστούμε Πρόεδρε Dimitris Mpiniaris αν είχε πολλούς σαν εσένα ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος¨ 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 
Μπορεί να μη στήριξαν την ομάδα και να μη πήγαμε καλά όμως πληρωθήκαμε και μας φούλαρε τα αυτοκίνητα μας  από από καύσιμα της επιχείρησης τους γράφει η επικεφαλής του συγκροτήματος που διασκέδασε μέχρι πρωίας έναν περιορισμένο αριθμό πανηγυριωτών  
Γιατί ρε παιδιά προβάλετε μια αρρωστημένη κατάσταση αφού ένας καλός άνθρωπος που αποφάσισε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο πέφτει από γκάφα σε γκάφα χωρίς ένας να του γράψει τι κάνεις άνθρωπε μου. Αντίθετα τον οδηγούν στην καταστροφή αφού από παντού τον υμνούν γιατί βάζει το χέρι του στην τσέπη του αλλά μέχρι πόσο θα αντέξει. 
Εμείς προσπαθήσαμε να τον σώσουμε από την αποτυχία που θα είχε το πανηγύρι αλλά  δεν τον υμνούμε γιατί τον εκτιμούμε και θέλουμε δυνατό γιατί αν συνεργαστεί με σωστούς πολλά θα μπορεί να προσφέρει στο ποδόσφαιρο. Έτσι όμως που συνεχίζει ( που τον οδηγούν από γκάφα σε γκάφα ) πολύ γρήγορα θα μας κουνήσει το μαντήλι και θα μας εγκαταλείψει αηδιασμένος και ως αποτυχημένος.
Πρόεδρε Μπινιάρη 
Εμείς σας τιμάμε χωρίς να βλέπουμε την τσέπη σας και για τον λόγο αυτόν δεν σε κολακεύουμε. Κάνε έναν απολογισμό του έργου σου θα διαπιστώσεις ότι τίποτα δεν έχεις πετύχει. Γελάνε οι "φίλοι " σου με όλα αυτά που γίνονται και που σε θεωρούν ότι έχεις ημερομηνία λήξεως Γι αυτό και εμείς αγωνιζόμαστε να μη χαθείς από το χώρο του ποδοσφαίρου. Δεν μπορείς όμως να συνεχίσεις επειδή ζεις μέσα σ ένα κύκλο κολακείας που σε εμποδίζει να δεις τι συμβαίνει γύρω σου.