Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ή εγώ Ή ο Φλεβάρης απαίτησε ο καθηγητής καλών τρόπων


;Άρχισαν τα όργανα και χωρίς να υπάρχει μπουζούκι έγινε ένα τρικούβερτο γλέντι μέσα στα γραφεία των παραγόντων


Τα εγκαίνια τα έκανε ο κ. Γεροβασίλης που τα έβαλε με τον Μπάμπη Σπανό και μάλιστα κινήθηκε με άγριες διαθέσεις και ευτυχώς έφυγε ο κ. Σπανός 

Και όπως μάθαμε υπήρχε και άλλο πιο χοντρό επεισόδιο τώρα όμως με έναν πρωτοκλασάτο Τον καθηγητή καλών τρόπων που είναι τρίτος στην ιεραρχία Και ενός καινούργιου που πάει να μπει στη ιεραρχία πουλώντας τους πάντες και τα πάντα. Ναι καλά καταλάβατε αναφέρομαι  στον ανώτερο υπάλληλο του υπουργείου Δημήτρη Φλεβάρη Που μπορεί να τον πούλησε μετά θάνατο ( υπάρχουν χειρότερες περιπτώσεις ) αλλά αξίζει γιατί όπως ο ίδιος διαδίδει θα είναι η διάδοχος κατάσταση. Φαίνεται ότι αυτά τα έμαθε ο καθηγητής καλών τρόπων ( που και αυτός κάνει όνειρα μια και είναι αρχαιότερος ) και βρήκε αφορμή και τα έβαλε με τον Δημήτρη με αποτέλεσμα τα πράγματα να φτάσουν σε επικίνδυνο σημείο Με αποτέλεσμα ο καθηγητής να θέσει τον εικονικό μπροστά σ ένα τεράστιο δίλημμα " Ή εγώ Ή Φλεβάρης "
Και Δημήτρη είμαι βέβαιος ότι Τσιχριτζής  που γι αυτό πούλησες τον Σπύρο Νκα θα προτιμήσει τον καθηγητή καλών τρόπων Εκεί κατάντησες ρε Δημήτρη Να είσαι αναπληρωματικός ανθρώπων που ούτε καλημέρα δεν είχατε.Και τώρα αυτός να ζητά την διαγραφή σου. Και να είσαι βέβαιος ότι θα το πετύχει.