Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Στάθη Γκουρβέλο εσύ να ανακοινώσεις το πρόγραμμά σου και άφησε τα σωματεία να απαντήσουνμε την ψήφο τους

Πρέπει πρώτα με δύναμη να συλλάβει ο νους και έπειτα η καρδιά να αισθανθεί ότι ο νους έχει συλλάβει. 
                                Διονύσιος Σολωμός 

 

Σήμερα στο γνωστό Ξενοδοχείο Εφύρα της Κορίνθου ο γιατρός Στάθης Γκουρβέλος θα ανοίξει τα χαρτιά του πως θα διοικήσει το Κορινθιακό
ποδόσφαιρο Γιατρέ μου σήμερα το ποδόσφαιρο της Κορινθίας δεν υπάρχει με επιστέγασμα τον ποδοσφαιρικό αγώνα Π Α Σ Κόρινθος --Πέλοπας Κιάτου που οι ευρισκόμενοι μέσα στο γήπεδο του συνοικισμού ντρεπόντουσαν για αυτό που έβλεπαν. Και ο κορυφαίος διαιτητής του νομού μας Γιάννης Νεοφυτιάδης σφυρίζει χωρίς να παίζετε η μπάλα πέναλτι που είναι παράβαση του κανονισμού Που με απλά λόγια περίμενε ο διαιτητής να σφυρίξει την παράβαση και βιάστηκε και εξετέθηκε. 
Αυτή την κατάσταση που βγάζει μπόχα καλείται να διορθώσει ένας άνθρωπος που μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τίποτα σε βάρος του. Ενώ αν κάποιος τολμήσει να γράψει τα αρνητικά που έχει κάνει για το ποδόσφαιρο ο Μιχάλης Τσιχριτζής χρειάζεται φύλλα όσα μια εγκυκλοπαίδεια. 
Ο Γιατρός πρέπει να μας πει πως θα προσπαθήσει να δώσει ζωή σ ένα ποδόσφαιρο που βρίσκεται στην εντατική. 
Έγραψα καθαρά και δεν πήρα καμία απάντηση ότι ο υποψήφιος Μιχάλης Τσιχριτζής δεν έχει το δικαίωμα να περάσει έξω από γήπεδο ποδοσφαιρικό και αυτός χωρίς να κοκκινίζει να διοικήσει το ποδόσφαιρο στο νομό μας. 
Και δεν τολμά ούτε να με απαντήσει και ούτε να προσφύγει στη δικαιοσύνη όπως έκανε το 2013 και με καταδίκασε σε οκτώ μήνες φυλάκιση Τώρα  όμως δεν υπάρχουν μάρτυρές υπεράσπισης που έγιναν κατηγορίας. 
Γιατρέ οι εκλογές είναι αβέβαιες και δεν θα φταις εσύ αν κάποιοι δεν θα σε ψηφίσουν Αν όμως πάρεις την εντολή να διοικήσεις πρέπει όλα να τα αλλάξεις γιατί σήμερα στην οδό Νοταρά 48 τίποτα δεν λειτουργεί σωστά. 
Και όλα να τα μάθουν οι παράγοντες που πάνε τα χρήματα τους.