Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Να γιατί έχουμε στο Λουτράκι κλειστά σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία το Χειμώνα

Κάποτε ο Χριστός συνάντησε ένα ραχιτικό και του είπε τι μπορώ να κάνω για σένα Και αυτός του δείχνει έναν νεαρό που ήταν πολύ ωραίος και του λέει του Χριστού " Θέλω να τον κάνεις σαν και εμένα.

Ακριβός το ίδιο συμβαίνει με γνωστή ταβέρνα του Λουτρακίου που κάθε Σάββατο βάζει μουσικό πρόγραμμα με καλλιτέχνες που είναι Λουτρακίοτες Που σημαίνει ότι το μεροκάματο δεν κάνει φτερά και πετά σ άλλες πόλεις και τις ζωντανεύει. 
Και επειδή ορισμένα καταστήματα δεν μπορούν να σταυρώσουν πελάτη κάνουν καταγγελίες ότι του ενοχλεί η μουσική του συγκεκριμένου κέντρου Και έτσι έχουμε συχνές επισκέψεις των περιπολικών που σπανίζουν
Το αστείο της υπόθεσης είναι που όταν πήγα κάποτε στο τμήμα για να ζητήσω την βοήθεια των αστυνομικών υπαλλήλων για να διαπιστώσουν κάτι που είχαν γράψει στο τοίχο του σπιτιού μου ο αξιωματικός υπηρεσίας μου είπε ότι για να έρθει μαζί μου πρέπει να κλείσει το τμήμα. Θαυμάζω την πολυτέλεια με το περιπολικό που είναι έτοιμο στο πρώτο τηλεφώνημα ότι τους ενοχλεί η μουσική. 
Αν δεν γεμίσει η μια ταβέρνα για να περισσέψουν οι πελάτες πως θα δουλέψουν και οι άλλες ταβέρνες Λοιπόν ένα είναι το σύνθημα Όλοι στη πείνα και να συνεχίσει το Λουτράκι να είναι πόλης των γερόντων και έτσι τα ξενοδοχεία να κλείνουν το χειμώνα . 
Γιατί στα κοσμικά τουριστικά κέντρα όταν θέλει κάποιος να περάσει μερικές μέρες η πρώτη ερώτηση που θα κάνει  αν έχει νυχτερινή ζωή. 
Που σημαίνει πάνω απ όλα μπουζουκάκι και φωνές που να ακούγονται και όχι να ηχώ ρυπαίνουν   Αλλά αυτά να τα έχει ένα μαγαζί πρέπει να πληρώσει και αυτό είναι απαγορευτικό για την τσέπη του καβούρια και είναι πιο εύκολη η καταγγελία για να πεινάνε όλοι μαζί. 
Εδώ πρέπει να επέμβει ο Δήμος με όλους του  Δημοτικούς συμβούλους  ( συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης )και να δώσει μια πλέον διαφορετική εικόνα στο Λουτράκι Γιατί είναι κρίμα να είμαστε ένα προάστιο των Αθηνών και η πείνα να θερίζει όλους 
Και αυτό θα επιτευχθεί όταν ο ραχιτικός επιθυμεί να γίνει ωριαίος