Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ο Δημοσιογράφος καθήκον έχει να ενημερώνει σωστά τον κάσμο που τον διαβάζει.












 Πρέπει να  ζημιώσουμε το μαγαζί που το προτιμάνε η νεολαία και αυτό είναι ο άνεμος Και βάζουν ως σημείο:

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: …Μετά τις μέδουσες νέο πλήγμα για τους επιχειρηματίες!- Ακατάλληλα τα νερά κοντά στο μαγαζί «ΣΤΡΟΥΓΚΑ»!



Μετά τις μέδουσες στον Κορινθιακό Κόλπο (και την Κορινθία) νέο πλήγμα για τους επιχειρηματίες της Κορινθίας και ειδικά στην παραλιακή ζώνη του Λουτρακίου. Γίνονται πλέον και ονομαστικές αναφορές και βγάζουν ακατάλληλα τα νερά κοντά στο μαγαζί  «ΣΤΡΟΥΓΚΑ»
Ενώ σε απόσταση 250 μέτρων είναι και στην περιοχή  ΔΙΟΛΚΟΣ ενοικιαζόμενα διαμερίσματα η θάλασσα είναι κατάλληλη αν και εκεί υπάρχουν συγκεντρωμένα όλα τα μαγαζιά σχεδόν της παραλίας  του Λουτρακίου και το Καζίνο. 
Δεν γνωρίζω το Μπλοκ που έγραψε όλα αυτά  ποιανού είναι αλλά μόνο ένα ξέρω ότι έγινε μια προσπάθεια να χτυπηθεί μια επιχείρηση που είμαι βέβαιος ότι τα είδη που πουλάει είναι αψεγάδιαστα και σίγουρα είναι βέβαιο ότι θα γίνει το στέκι των νέων Και ο συντάκτης του κειμένου έβαλε ότι η θάλασσα που είναι κοντά στη Ταβέρνα Στρούγκα  είναι ακατάλληλη Και αυτοί που το έγραψαν ήξεραν ότι κοντά στη Στρούγκα είναι ο Άνεμος που χρησιμοποιεί την παραλία με ομπρέλες
Ενώ η Στρούγκα δεν εκμεταλλεύεται  την παραλία.  Βάζοντας κοντάστο μαγαζί  έχουμε ντουμπλέ που χτυπάμε και την Στρούγκα γιατί ορισμένοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι δυο άνθρωποι του ποδοσφαίρου διοικούν άψογα  Γιατί στην μεν Στρούγκα καπετάνιος είναι ο Γιώργος Παππάς που ακόμα παίζει  μπάλα Και τον Άνεμο τον διοικεί ο Θανάσης Περαχωρίτης που τώρα είναι προπονητής. 
Και εγώ όλα αυτά τα ξέρω καλά γιατί η Στρούγκα είναι το μόνιμο στέκι μου μετά τον κεραυνό που με χτύπησε. Και να είσαστε βέβαιοι όταν θα άκουγα η θα έβλεπα το παραμικρό θα το έγραφα.Βρείτε άλλο τρόπο υπαρκτό να κάνετε ζημιά σε δυο σωστές επιχειρήσεις από τις οποίες ζουν οικογένειες σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο Είμαι ευγενής γιατί περιμένω αποκατάσταση. Αν όμως συνεχιστεί αυτός ο ύπουλος πόλεμος έχω και άλλους τρόπους να δείξω ότι δεν είμαι ευγενής