Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Παράγοντες έτσι διοικεί η Ένωσης του Τσιχριτζή. Να τον χαιρόμαστε και να τον καμαρώνουμε



 Παράγοντες του ποδοσφαίρου ψηφίζοντας Τσιχριτζή συνεχίζετε τα ίδια Μιχαλάκη μου τα ίδια ...Μιχαλιό μου. Γιώργος Τριαντάφυλλος ασύδοτος θα συνεχίζει και η διαφάνεια πάει περίπατο
 
 Δυο πρόεδροι της Ελλάδας Βέλου Δύο θρύλοι


Σχολιάζω με δόσεις τα πεπραγμένα της τετραετίας της  Ε Π Σ Κορινθίας για να αποδείξω ότι μόνιμα αλληθώριζε
 
Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πάνθ’ ορά.


Ω Δικαιοσύνη πόσοι  σε χρησιμοποιούν για να φαίνονται δίκαιοι.

Στα χέρια μου έχω δυο αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της Ε Π Σ Κορινθίας που σας παρακαλώ μαζί να τις σχολιάσουμε.



Η πρώτη απόφαση  μαζί με το κατηγορητήριο
Ο προπονητής του σωματείου του Παννεμεατικού Κωνσταντινίδης Πέτρος απευθυνόμενος μετά την λήξη του αγώνα προς τον πρόεδρο  της Ε Π Σ Κορινθίας είπε την φράση «πρώτη φορά είδα ένα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορα να είναι στημένο»
 Επειδή
Α) Η παραπάνω φράσης του προπονητή κ. Κωνσταντινίδη Πέτρου και οι ύβρεις των φιλάθλων προς το πρόσωπο του προέδρου  της Ε Π Σ Κορινθίας και προς τους διαιτητές αποτελεί επιβαρυντική μορφή διαφήμισης της Ε Π Σ Κορινθίας και των οργάνων αυτής
Άρθρο 25 παράγραφος 5 του Π Κ  που περιληπτικά σας παρουσιάζω τι λέει.  « οι δυσφήμισης ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων»
Στον κ. Κωνσταντινίδη του απαγόρευσε έξη ( 6) μήνες συμμετοχή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα και πρόστιμο 600 ευρώ. Και τον Παννεμεατικό πρόστιμο 200 ευρώ.





Και ερχόμαστε στο δικό μας σωματείο που είναι η Ελλάδα Βέλου





Προς
Το σωματείο
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ

Κύριε Πρόεδρε
Παραθέτουμε απόσπασμα υπ’ αριθμ. 25|2010 Πρακτικού της πειθαρχικής επιτροπής που έχει ως ακολούθως.
Η επιτροπή αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε σχετικά με τον αγώνα της 27.2.10 μεταξύ των σωματείων ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ – ΙΣΘΜΙΑΚΟΥ κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής για παραβάσεις των άρθρων 12 14 και 15 παρ. 3 και 6α του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ σε βάρος του προέδρου του σωματείου ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ κ. Γεώργιου  Τριαντάφυλλου και του επιβάλλει.
1—Ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα ( άρθρο 12 Π Κ ) με όποια ιδιότητα και ήθελε περιβληθεί.
2) Χρηματικό πρόστιμο διακοσίων ( 200) ευρώ ( άρθρο 15 παράγραφος 6α με ημερομηνία εξόφλησης 19.4 2010 ( άρθρο 29 παράγραφος 1 του Π Κ )
Το σωματείο Ελλάς Βέλου είναι υπεύθυνο για την εφαρμογή της παρούσης.

Σχολιασμός Νικηφόρου

Ούτε δικολάβος του πλέον απομακρυσμένου ειρηνοδικείου της χώρας μας δεν θα μπορούσε να βγάλει απόφαση  στη δεύτερη περίπτωση  χωρίς αναφέρεται η κολάσιμη πράξη που διέπραξε ο παραβάτης

Όπως παρατηρείτε  και χωρίς καν να γνωρίζετε νομικά .Αρκεί να διαθέτει  κρίση ανθρώπου με κοφτερό  μυαλό. Απλά  θα μπορεί ένας τρίτος άσχετος να διαπιστώσει ότι το δούλεμα στην οδό Νοταρά 48 στην Κόρινθο.  πάει σύννεφο.
Στην πρώτη απόφαση  γράφει πλήρως το παράπτωμα  Είπε ο προπονητής του Παννεμεατικού απευθυνόμενος στον κ. Τσιχριτζή : «πρώτη φορά είδα ένα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορα να είναι στημένο»
Βέβαια δεν σταματάει εδώ ο προπονητής σύμφωνα με αυτά που γράφει ο παρατηρητής. Πήγε και στον διαιτητή και του είπε και αυτού τα ίδια.
Αυτό δεν το έλαβε υπόψη της  η πειθαρχική επιτροπή αφού μόνη της χόρευε και όσο ψηλά γουστάρει να κάνει την τσαχπινιά του.


Ενώ στην δεύτερη απόφαση  γράφει  η δικαστική αρχή «:Η επιτροπή αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε σχετικά με τον αγώνα της 27.2.10 μεταξύ των σωματείων ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ – ΙΣΘΜΙΑΚΟΥ κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής για παραβάσεις των άρθρων 12 14 και 15 παρ. 3 και 6α του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ σε βάρος του προέδρου του σωματείου ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ κ. Γεώργιου  Τριαντάφυλλου και του επιβάλλει.»

Σχολιασμός Νικηφόρου


Εδώ δεν μας λέει τα στοιχεία βάση των οποίων βγήκε η απόφαση δηλαδή αν χαστούκισε  τον επόπτη ή αν τον έβρισε  ή αν τον χαιρέτισε στα Γαλλικά τον διαιτητή ή παρατηρητή  η όποιον άλλο με ιδιότητα
Το άρθρο 12  αναφέρεται στο είδος των ποινών Απαγόρευσης εισόδου
 κ. λ. π Το άρθρο 14 έχει εννέα (9) παραγράφους και 12 υποπαραγράφους
Και το άρθρο 15 στην παράγραφο 3  αναφέρει ότι « σε περίπτωση δημιουργίας μεμονωμένων επεισοδίων προ κατά την διάρκεια ή μετά την λήξη  του αγώνα επιβάλλονται οι ακόλουθες ποινές Και έχει πέντε υποπαραγράφους  Και πηγαίνουμε στην  παράγραφο  6 και στην υπό-παράγραφο α :Επιβάλλεται κατά περίπτωση χρηματική ποινή από πενήντα (50) έως και χίλια (1000)  ευρώ. 
Ο κ. Τριαντάφυλλος  τιμωρήθηκε  με 200 ευρώ αλλά δεν γνωρίζουμε την αξιόποινη πράξη του. Γιατί τον προστατεύετε επειδή είναι δικός σας; Μπορείτε να δημοσιεύσετε  τι γράφει ο διαιτητής του αγώνα ή ο παρατηρητής . Θα τα βρείτε  εκεί που γράφετε Η επιτροπή αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε σχετικά με τον αγώνα της 27.2.10 μεταξύ των σωματείων ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ – ΙΣΘΜΙΑΚΟΥ.
Και  τιμωρείται κάποιος χωρίς να μάθουμε τι έκανε. Που στην συνείδηση του κόσμου μπορεί να παρουσιάζεται  ένας καινούργιος  Γιάννης Αγιάννης  ( Γιώργος Τριαντάφυλλος) και η ένωσης ως Ιαβέρης της νομιμότητας  ( που διαθέτουν τα μέλη του Δ Σ ακόμα και καμπανάκια στα ρεβέρ των παντελονιών του για να μη πατήσουν κανένα μυρμηγκάκι 

Σύγχρονος Σχολιασμός Νικηφόρου

Η ένωσης δεν δημοσιεύει τις αποφάσεις πλέον και έτσι δεν είναι υποχρεωμένη να γελοιοποιείται με τις αποφάσεις και τα σκεπτικά Ζήτω η διαφάνεια και η δημοκρατία που στην ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας δεν υπάρχει Μπορείτε τα γραπτά μου να τα πάτε στον Εισαγγελέα.Και αν καταδικαστώ θα πάω φυλακή Εσείς με την σιωπή σας τα κανονίζετε όλα Αυτά να τα δουν αυτοί που σας ψηφίζουν