Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Παράγοντες μ αυτούς θα κάνει την αλλαγή ο Μιχάλης Τσιχριτζή.



Με το Δημήτρη Μπίτζιο θα κάνει την αλλαγή ο Μιχάλης Τζιχριτζής

Στη γενική συνέλευση της πρώτης Ιουλίου του 2013 και ενώ ήμουνα στο βήμα και αγόρευα με διέκοψε ο πρόεδρος  του Ατρομήτου και μου είπε  ¨Νικηφόρε έλα να μου τον κουνήσεις " και εννοούσε το πέος του






 Αλήθεια φωτο μοντάζ είναι αυτό

Αυτά έγραφα
11 1 13

Οι απαράδεκτες  δηλώσεις  του προέδρου του Ατρόμητου Χιλιομοδίου μας έφερε σε θέση  Να ντρεπόμαστε που ασχολούμεθα με το ποδόσφαιρο 


Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου του σωτηρίου έτους 2021 έφυγα από το Λουτράκι και γύρισα στις 26 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους.

Επειδή διορθώνω ένα βιβλίο ενός φίλου μου δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με τα αθλητικά  γεγονότα της Κορινθίας . Και την Τρίτη 8 Ιανουαρίου του 2013 πήρα στα χέρια μου την τοπική εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα και διάβασα μια δήλωση του προέδρου του Ατρόμητου που με προβλημάτισε. Συγκεκριμένα είπε «   Ήταν μια κακή στιγμή και οφείλω να ζητήσω συγνώμη για κάποιες εκφράσεις μου. Ήταν ένα λάθος που οφείλεται στην ένταση και τα νεύρα μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα για την ομάδα μου. Ο τρόπος που εξέφρασα την πίκρα  μου δεν ήταν ο πλέον σωστός και δεν αρμόζει και στην ιστορία του Ατρόμητου»

Και συμπληρώνει η εφημερίδα ότι αυτά θα υποστηρίξει και στην απολογία του στην πειθαρχική επιτροπή της Ε Π Σ Κορινθίας από την οποία κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις»

Επειδή δεν είναι πρώτη φορά που ο κ. πρόεδρος βρίζει τους θεσμούς χωρίς ποτέ να ζητήσει συγνώμη με εντυπωσίασε με την αλλαγή  αυτή και έψαξα και βρήκα τι είχε πει που αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη .

Γράφει η εφημερίδα  Κορινθιακά Σπορ: « … στις 18 Δεκεμβρίου 2012
Μια εβδομάδα μετά τις δηλώσεις του για την διαιτησία του Πάγκα στο ματς με τον Ηρακλή Λεχαίου, ο Δημήτρης Μπίτζιος εξαπέλυσε νέα πυρά. Ο πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου τα έβαλε με τον Γιάννη Κακριδή και τους βοηθούς για κάποιες από τις υποδείξεις του στην ισοπαλία με τον ΠΑΟΛ (ρεπορτάζ σελ. 5), στο Θώδειο, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.
«Μέχρι να γίνει το 0-1 η διαιτησία ήταν πολύ καλή. Μετά το 0-1 ήταν ένα…
μπουρδέλο! Το γκολ της ισοφάρισης του Αποστολάκη ήταν 3 μέτρα οφσάιντ και στο τέλος δεν μας έδωσε ένα καθαρό πέναλτι πάνω στον Μαρτίνο. Όπως θα μπορούσε να δώσει και ένα πέναλτι νωρίτερα στον ΠΑΟΛ. Δεν πάει άλλο αυτό η κατάσταση. Στο τέλος, όμως, θα γ… κανένα και θα με πληρώνει κιόλας. Δεν ξέρω ποιο είναι το σχέδιο τους και τι σκοπό να έχουν, θα μάθω και θα τους ξεσκεπάσω», δήλωσε ο Μπίτζιος, για να καταλήξει:
«Έπαιξαν οι δυο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, με γρήγορο και καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω στο τέλος  να βγει πρωταθλήτρια μια από τις δύο. Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΛ και τον πρόεδρο του Θωμά Καναβό για την άψογη φιλοξενία, την οποία θα ανταποδώσουμε στο ματς του δευτέρου γύρου στο Χιλιομόδι».
Μπουρδέλο ή Μπορντέλο είναι ο οίκος ανοχής το πορνείο . Στη μεταφορική έννοια σημαίνει χώρος ή κατάστασης όπου επικρατεί ακαταστασία.
Το να απειλείς έναν άνδρα με παρά φύσιν σεξουαλική  πράξη θεωρείται ότι προσβάλει την σωματική και ηθική ακεραιότητα προσώπου.
Και με το συμπληρωματικό θα γ… κανένα και θα με πληρώνει κιόλας σπάει όλα τα ρεκόρ θρασύτητας από πλευράς του κ. Προέδρου και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά αλλά πρέπει να είναι υπερήφανος γιατί αυτού του είδους δηλώσεις δεν έχουν ειπωθεί σε κανένα μέρος του κόσμου. Μα ούτε και στις λεγόμενες υποβαθμισμένες χώρες της Αφρικής.
Επίσης ο κ. πρόεδρος είπε ότι δεν γνωρίζει ποιο είναι το σχέδιο τους ( αφορά την διαιτησία) αλλά θα μάθω και θα ξεσκεπάσω .
Και έρχεται ο πέρα για πέρα υβριστής που θέλησε να το παίξει ακόμα και επιβήτορας και ζητά συγνώμη  λέγοντας   επιγραμματικά ««   Ήταν μια κακή στιγμή και οφείλω να ζητήσω συγνώμη για κάποιες εκφράσεις μου. Ήταν ένα λάθος που οφείλεται στην ένταση και τα νεύρα μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα για την ομάδα μου»
Είναι δυνατόν να έχουμε αυτή την αλλαγή ενός Ανθρώπου που ηγείται μιας ποδοσφαιρικής νομάδας. Μήπως εδώ έχουμε να κάνουμε με κάποιον που έχει διχασμένη προσωπικότητα; Αυτό όμως δεν τον απαλλάσσει τον κ. πρόεδρο ούτε από τους αθλητικούς κανονισμούς  αλλά ούτε και από τους νόμους  της χώρας μας  Γιατί δεν μπορείς  να ξευτελίζεις μια τάξη ανθρώπων την μια μέρα και την άλλη να ζητάς συγνώμη.
Η ένωσης τον έχει καλέσει σε απολογία και καλά έκανε. Και θα ήθελα να τους θυμίσω την καταδίκη του Μιχάλη Πρωτόπαπα που τιμωρήθηκε με 800 ευρώ επειδή είπε ότι η ομάδα του Ολυμπιακού Κορίνθου δεν θα μπορέσει να αντέξει τα πρόστιμα. Έχοντας ως παράδειγμα αυτή την ποινή περιμένουμε την ανάλογη τιμωρία στον κ. πρόεδρο  

Σχόλιο Νικηφόρου

Θα θέλαμε να μας έλεγαν όχι ο Μιχάλης Τσιχριτζής αλλά ο Νίκος Ραχανιώτης τι εργασία έχει με τον Δημήτρη Μπίτζιο