Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Να ποιος έδωσε την νίκη στο Τζιχριτζή Ο Πισιμίσης μένοντας στο ψηφοδέλτιο Νέα Πορεία




  Από τον διοικητικό απολογισμό της ένωσηςστις εκλογές 2013

Γράφει η Ένωσης στα πεπραγμένα της «Έτσι βελτιώθηκε σημαντικά το επίπεδο των τοπικών πρωταθλημάτων μας και αυξήθηκε το ενδιαφέρον της ποδοσφαιρικής οικογένειας και των φιλάθλων . Η περιφέρεια αναδείχτηκε ως κομβικό σημείο των πρωταθλημάτων μας και δημιουργήθηκαν καλύτερες συνθήκες στις μικρές κατηγορίες όπου το πρωτάθλημα και το ενδιαφέρον τελείωνε τα προηγούμενα χρόνια από τον Φεβρουάριο μήνα.
Τολμήσαμε και πετύχαμε . Η σκέψη ήταν στην σωστή κατεύθυνση. Στα σωματεία μας που διαθέτουν ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο απομένει να οργανώσουν την λειτουργία τους και να συσπειρώσουν τον κόσμο τους

Σχολιασμός Νικηφόρου

Είναι η μοναδική διοίκηση που πέτυχε το ακατόρθωτο. Δυο σωματεία της πρώτης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος  να εγκαταλείψουν  Ο ιστορικός Ισθμιακός που είναι αρχαιότερος του Παναθηναϊκού αφού κάποιοι Άγγλοι που δούλευαν στα έργα του Ισθμού τον είχαν ιδρύσει και ο Άλμπατρος  Βέβαια δεν αναφέρομαι στις μικρές κατηγορίες που μη δυνάμενοι λόγω οικονομικών  πιέσεων δεν συνέχιζαν
Και πώς να συνεχίσουν όταν έρχεται η σημερινή διοίκηση της Ένωσης και με έναν οικονομικό απολογισμό (που όχι μόνο δεν έχει εγκριθεί από το σύνολο των μελών της εξελεγκτικής αλλά με υποκλοπή του ονόματος του κ. Πάγκα προσπαθούν να δώσουν εικόνα νομιμότητας ) κοκορεύονται ότι εισέπραξαν από τιμωρίες παικτών και παραγόντων το ποσό των 11.755 ευρώ ή σε δραχμές 3.996.000.
Βέβαια στο βιβλίο πεπραγμένων( που μετά από την επιστολή που έστειλε στην Ένωση το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής Δημήτρης Πάγκας πρέπει να είχε πάει για απόσυρση γιατί είναι προεκλογικό και προσβάλει την νοημοσύνη μας ) υπάρχει μια παράγραφο που προκαλεί προβληματισμό μια και έχει ξεπεράσει και τα όρια του γελοίου Γράφει  « …τα χρηματικά πρόστιμα τα οποία επιβλήθηκαν κατά την διάρκεια της περιόδου πηγαίνουν στο ταμείο αρωγής και βεβαίως θα επιστρέψουν στα σωματεία εκείνα που ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν σοβαρά κατά την διάρκεια αγώνα της ομάδας των είτε με την μορφή οικονομικής ενίσχυσης είτε υπό την μορφή επιβράβευσης των σωματείων που σέβονται τις αρχές του ευ αγωνίζεσθε».
Και πηγαίνω στον διάτρητο οικονομικό απολογισμό που κατά την προσωπική μου γνώμη δεν έχει καμία ισχύ και διαβάζω 
1—Εορτές –εκδηλώσεις ( Κύπελλα –Μετάλλια )
4.122 ευρώ ή σε δραχμές 1.401.480.
2—Ταμείον αρωγής τραυματισμένων ποδοσφαιριστών 4.100 ευρώ ή σε δραχμές 1.394.000.
3—Δάνεια και  βοηθήματα σε σωματεία 7.270 ευρώ ή σε δραχμές 2.471.000
Έχουμε λοιπόν 15.492 ευρώ ή σε δραχμές 5.267.280. Είχαμε είσπραξη από ποινές 11.755 ευρώ επομένως ένα άνοιγμα 3.737 ευρώ.
Εδώ επάνω έχει παιχτεί όλο το παιχνίδι που κανέναν δεν άφησαν να δούνε τα ποσά που δεν είναι του κ. Βράκα που απαγορεύει ακόμα και τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής να γνωρίζουν σε ποια σωματεία έχουν πάει αλλά των παραγόντων με τα οποία μετά τον  γιαλαντζί οικονομικό απολογισμό εγώ ο τρίτος μπορώ  να βάλω στο νου χιλιάδες σκέψεις.
Και δεν μπορώ να καταλάβω πως σοβαροί άνθρωποι που είναι μέσα στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ένωσης δεν έχουν καταλάβει ότι με την κυκλοφορία του βιβλίου πεπραγμένων της διοίκησης καλύψανε την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής  που με πολύ μεγάλη σαφήνεια  ο κ. Πάγκας περιγράφει στην επιστολή του «…Διότι εδώ έχουμε το αδίκημα της πλαστογραφίας ,που αν μέχρι την Πέμπτη 20.6 2013 δεν μου απαντήσετε  την Παρασκευή  21.6.2013  θα καταφύγω στην δικαιοσύνη»


Σχολιασμός Νικηφόρου 

Δεν θα γινόντουσαν εκλογές  αν ο κ. Πισιμίσης αυτός ο έξυπνος άνθρωπος  άκουγε τον κ. Τατούλη και έφευγε από το ψηφοδέλτιο και έκανε την μήνυση ο Δημήτρης Πάγκας Και έτσι ο αντίπαλος του Τσιχριτζή σάρωσε τα πάντα Εμείς στοιχεί παρουσιάζουμε και οι άλλοι μας απαντούν με την... σιωπή τους