Κυριακή 25 Ιουνίου 2017



…Συμβαίνει στο Λουτράκι! Ακατάλληλα τα νερά της θάλασσας κοντά στο μαγαζί «ΣΤΡΟΥΓΚΑ»- Κατάλληλα τα νερά 300 μέτρα …πιο δίπλα!

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Κορινθία και ειδικά στην πόλη του Λουτρακίου η ανακοίνωση του ΠΑΚΟΕ που βγάζει ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ τα νερά της θάλασσας κοντά στην ταβέρνα «Στρούγκα» στο Λουτράκι, ενώ 300 περίπου μέτρα πιο δίπλα στα διαμερίσματα «ΔΙΟΛΚΟΣ» τα νερά της θάλασσας είναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ!!! Τα παραπάνω αναφέρονται (και με τις ονομαστικές αναφορές των μαγαζιών) στην ανακοίνωση του ΠΑΚΟΕ η οποία δημοσιεύτηκε και στα αθηναικά ΜΜΕ, όπως στη zougla.gr!

Το θέμα είναι ΣΟΒΑΡΟ! Τι συμβαίνει με τα νερά της θάλασσας κοντά στο μαγαζί «ΣΤΡΟΥΓΚΑ» που είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ενώ λίγα μέτρα πιο δίπλα τα νερά είναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ; Οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν πρέπει να κάνουν αυτοψία στο χώρο;
Μήπως για παράδειγμα υπάρχει κάτι εντός της θάλασσας (πχ. κάποιος αγωγός από κάποιο κοντινό κατάστημα ή σπίτι) που να μολύνει τα νερά; …Λέμε μήπως! Τι να υποθέσει άραγε κανείς διαβάζοντας την ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας σε μεγάλο αθηναϊκό site και που στην Κορινθία, αν δεν κάνουμε λάθος, ασχολήθηκε μόνο η korinthiannews.gr!
Από ότι ακούσαμε κάποιοι ενοχλήθηκαν με την ανάρτησή μας αλλά δεν μας ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. Αλίμονο αν πνιγούμε θέματα και ΕΠΙΣΗΜΕΣ ανακοινώσεις που αφορούν περιοχές της Κορινθίας! Για το λόγο αυτό επιμένουμε και σήμερα μήπως και λυθεί κάποια στιγμή η απορία για το τι συμβαίνει με τα νερά της θάλασσας σε κάποιες περιοχές του Λουτρακίου!

Σχολιάζει ο Νικηφόρος  

Καλά ρε αθεόφοβε πήγες  επιτόπου να δεις εάν υπάρχει κάτι που επηρεάζει τα νερά που βρίσκονται μπροστά εκεί στα θαλάσσια  νερά την Στρούγκας  Και δεν πηγαίνεις να κάνεις έρευνα και να δεις που υπάρχει η αιτία και αν υπάρχει και δεν είναι κακοήθεια Παίρνεις θέση φίλε μου και καταδικάζεις την θάλασσα που δεν είναι καλή σε κάποιο σημείο και σε μικρή απόσταση είναι καλή 
Τότε είμαστε για πολύ γέλιο ή ότι θέλουμε να κάνουμε κακό σε μια παραλία από την οποία ζουν πολλές οικογένειες Και  κανένας δεν σας είπε να σκεπάσετε κάτι παράνομο αλλά δεν έχετε και το δικαίωμα να γράφετε κάτι χωρίς να το βασανίζετε για να διαπιστώσετε αυτό που εσείς αντιγράφετε είναι σωστό. Αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφία αλλά παραπληροφόρηση.