Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Αυτοί που έφερεν το Μπεθάνη στο Π Α Σ Κόρινθο δεν έχουν απολογηθεί Τι λένε οι οργανωμένοι που με βρίζουν



 Μόνο ο Νικηφόρος πήγε από την πρώτη μέρα κόντρα με τον απίθανο Μπεθάνη


 Κύριε Μπεθάνη άλλο κριτική και άλλο λιβάνισμα.

Μια επιστολή του κ. Μπεθάνη που την δημοσιεύουν λόγω ενδιαφέροντος πολλά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης αλλά σκέτα χωρίς σχολιασμό. Εμείς τολμάμε και την δημοσιεύουμε αλλά και την σχολιάζουμε.
”Έχω διαπιστώσει μια τεράστια έλλειψη σεβασμού προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Κορίνθου. Πιστεύω ότι παρόλο που η ποδοσφαιρική ιστορία αυτής της ομάδας έπρεπε να προκαλεί δέος, η διοικητική της ιστορία προκαλεί σαρκασμό και ασέβεια.
1. Πηρέ ο ερασιτέχνης μια χορηγία από το δήμο και τρέξανε Κορίνθιοι δικηγόροι να πάρουν τα λεφτά να τα δώσουν σε παίκτες που μένουν και παίζουν στην Καλαμάτα.
2. Έχουμε μείνει χωρίς γήπεδο προπόνησης και αξιώνουν ομάδες Β και Γ τοπικού ακόμα και το Συνοικισμό
3. Εφημερίδες σαν τη Πρωινή και το Νικηφόρο σκορπίζουν διχόνοια και φθόνο αντί να διαφημίζουν την προσπάθεια
4. Έχουμε δώσει χιλιάδες ευρώ σε φιλανθρωπίες και κανείς δεν το ανέφερε
και εκατοντάδες ακόμα παραδείγματα     
Έχω την εντύπωση ότι το 15% των Κορινθίων με αγαπάνε και ότι το 75% με πάνε και ελπίζουν να μην τους διαψεύσω. Θα μου πείτε αυτό κάνει 90%. Λοιπόν το άλλο 10% μας κάνει πόλεμο. Και επειδή πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να κρύψουν τη “ζήλεια και τη ψώρα”, ξέρουμε και πού είναι και δυστυχώς είναι και σε θέση ισχύος και δύναμης.
Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΛΟΣ Αν ο Πάνος το Αμερικανάκι ανεβάσει αυτήν την ομάδα Α Εθνική, αυτός ο άσχετος, ο τριαντάρης με τις ηλίθιες ιδέες, τότε όσοι έχουν περάσει από την ομάδα τα τελευταία 20 χρονιά είναι απλά άσχετοι. Αν το Αμερικανάκι που το θεωρεί προσβολή να βρίζεις μπροστά σε γυναίκες και παιδιά πετύχει στο χορό του ποδοσφαίρου, τότε η βρωμιά ήταν επιλογή για τόσα χρονιά και όχι αναγκαίο κακό.
ΛΟΙΠΟΝ ας περάσουμε ακόμα ένα μήνυμα, η ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ άνοιξε. από δω και πέρα, οποίος με αποδείξεις κάνει κακό σε αυτό το κοινωνικό έργο θα βλέπει τη φάτσα στις εφημερίδες με την επιγραφή Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ. Δεν πρόκειται ποτέ να γίνω ποτέ μα ποτέ κακός, αλλά αν είσαι καλός, η ειλικρίνεια και η διαφάνεια γίνεται η ταφόπλακα πολλών.
ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ”

Σχολιασμός Νικηφόρου

Πάνος Μπεθάνης : ”Έχω διαπιστώσει μια τεράστια έλλειψη σεβασμού προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Κορίνθου. Πιστεύω ότι παρόλο που η ποδοσφαιρική ιστορία αυτής της ομάδας έπρεπε να προκαλεί δέος, η διοικητική της ιστορία προκαλεί σαρκασμό και ασέβεια.
Νικηφόρος Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Μπεθάνης δεν πρέπει να έχει καταλάβει τι ακριβώς Αλλά ας πάρουμε τα επί μέρους με τα οποία μπορεί να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα που πολύ αμφιβάλω
Πάνος Μπεθάνης1. Πηρέ ο ερασιτέχνης μια χορηγία από το δήμο και τρέξανε Κορίνθιοι δικηγόροι να πάρουν τα λεφτά να τα δώσουν σε παίκτες που μένουν και παίζουν στην Καλαμάτα.
Νικηφόρος: Εδώ δεν μας τα λέτε καλά κ. Μπεθάνη. Μια και οι γιατροί πήρανε τα περισσότερα . Και οι δικηγόροι την δουλειά τους κάνουν. Εξυπηρετούνε τους πελάτες των ενώ οι γιατροί τους εαυτούς των Γιατί από μια κάνουν ότι βοηθάνε την ομάδα και από την άλλη περιμένουν τις επιχορηγήσεις για να πάρουν αυτά που έβαλαν για να χαρακτηριστούν και μεγάλοι χρηματοδότες. Και να πάρουν για τις προσωρινές προσφορές των ακόμα και αξιώματα Και να ζήσουν αυτοί καλά δουλεύοντας εμάς. Και όσοι δεν τρώνε το παραμύθι είναι εχθροί …

Πάνος Μπεθάνης 2. Έχουμε μείνει χωρίς γήπεδο προπόνησης και αξιώνουν ομάδες Β και Γ τοπικού ακόμα και το Συνοικισμό
Νικηφόρος: Αυτή την παράγραφο είμαι βέβαιος ότι δεν θα μπορούσε να την γράψει ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου.


Πάνος Μπεθάνης. Εφημερίδες σαν τη Πρωινή και το Νικηφόρο σκορπίζουν διχόνοια και φθόνο αντί να διαφημίζουν την προσπάθεια
Νικηφόρος: Εδώ πιάνω τον κ. Μπεθάνη να είναι τελείως αδιάβαστος ως προς την έννοια των λέξεων της ελληνικής γλώσσας Διχόνοια σημαίνει δυσαρμονία στις ανθρώπινες σχέσεις .και φθόνος σημαίνει το έντονο συναίσθημα της δυσαρέσκειας για τα αγαθά ή την ευτυχία του άλλου.
Και την εφημερίδα Πρωινή την εκπροσωπεί ο κ. Βασίλης Δελής που κατά την γνώμη μου δεν είναι αντικειμενικός όταν γράφει για την Κόρινθο γιατί η αγάπη του προς αυτήν δεν τον αφήνει να γράψει την πλήρη αλήθεια.
Και ερχόμαστε στην περίπτωση του Νικηφόρου που και εδώ τα έχω τελείως χαμένα. Γιατί γνωρίζω ακριβώς τι γράφω αλλά και τι λέω. Δεν είναι δυνατόν κ. Μπεθάνη να μιλάτε για την ίδρυση δυο ραδιοφωνικών σταθμών και ενός τηλεοπτικού και να έχετε απλήρωτους ποδοσφαιριστές. Και μάλιστα αυτούς που έχετε  αποδεσμεύσει Όταν γράφεις την αλήθεια δεν σπέρνεις διχόνοια αντίθετα βοηθάς τον σωστό ηγέτη για να παίρνει σωστές αποφάσεις. Αντίθετα όταν κολακεύεις σημαίνει ότι οδηγείς σε λαθεμένο δρόμο

Πάνος Μπεθάνης Έχουμε δώσει χιλιάδες ευρώ σε φιλανθρωπίες και κανείς δεν το ανέφερε και εκατοντάδες ακόμα παραδείγματα       
Νικηφόρος: Φιλανθρωπία σημαίνει η αγάπη και το ανιδιοτελές ενδιαφέρον . Απλά λόγια δίνει κάτι σε κάποιον χωρίς να έχεις το δικαίωμα να αναζητάς ανταπόδοση.. Γιατί αυτό δεν σημαίνει φιλανθρωπία αλλά κάτι που είναι ότι το χειρότερο που υπάρχει.
Και δυστυχώς για σας ονομάζεται συναλλαγή ότι το χειρότερο για την φιλανθρωπία. Να προσέχετε κ. Μπεθάνη γιατί αυτό και εκατοντάδες ακόμα παραδείγματα        όσο και να προσπαθήσει κάποιος δεν ταιριάζει
Πάνος ΜπεθάνηςΈχω την εντύπωση ότι το 15% των Κορινθίων με αγαπάνε και ότι το 75% με πάνε και ελπίζουν να μην τους διαψεύσω. Θα μου πείτε αυτό κάνει 90%. Λοιπόν το άλλο 10% μας κάνει πόλεμο. Και επειδή πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να κρύψουν τη “ζήλεια και τη ψώρα”, ξέρουμε και πού είναι και δυστυχώς είναι και σε θέση ισχύος και δύναμης.
Νικηφόρος: Και εδώ κάνετε πολύ μεγάλο λάθος γιατί όταν ήρθατε στην Κόρινθο όλοι σας εκτιμούσανε για την προσφορά σας. Την οποία όμως εμείς οι φίλαθλοι που έτυχε να είμαστε χρόνια στο χώρο ( και όχι στο χορό που γράψετε) του ποδοσφαίρου σας προειδοποιήσαμε ότι λαθεμένα πάτε να γίνετε νο ιδιοκτήτης της Κορίνθου.
Συνεργαστήκατε με τον κ. Μαυρονάσιο μέγα λάθος.
Αλλά δεν μας είπατε πόσα ξοδέψατε την περίοδο αυτή.
Σας συμβουλεύσαμε να μας παρουσιάσετε όλους του οικονομικούς απολογισμούς της τελευταίας επταετίας.
Δεν με ακούσατε και αυτό θα το βρείτε μπροστά σας  πολύ σύντομα