Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Καλύτερα Γιάννη Λάμπρου να μη ασχολείσαι με τις εκλογές της ένωσης .


Διαβάζω σε μπλοκ του Γιάννη Λάμπρου. 

 

Γιατί διαφώνησε ο πρόεδρος του Πέλοπα με το ρεπορτάζ μας!


Ο κ.Βασίλης Αννούλας είναι ένας απο τους τελευταίους των Μοϊκανών του ποδοσφαίρου.μας.
Στην πλάτη του έχει πάρει τον Πέλοπα Κιάτου και με την δική του φιλοσοφία που είναι ανατρεπτική έχει καταφέρει όχι μόνο να τον κρατήσει όρθιο αλλά και να τον οδηγήσει φέτος στην Εθνική κατηγορία.


Εχει δική του ηθική και φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο που την υπηρετεί με συνέπεια και χωρίς εκπτώσεις.
Χθες ο πρόεδρος του Πέλοπα Κιάτου δυσανασχέτησε γιατί στο ρεπορτάζ μας για τις εκλογές της Ενωσης κατατάξαμε την ιστορική ομάδα του Κιάτου στο στρατόπεδο του κ.Τσιχριτζή.
Η αλήθεια είναι οτι ο Πέλοπας δεν έχει πάρει δημόσια θέση ούτε υπέρ μα ούτε και κατά κανενός απο τους δύο υποψήφιους.
Εμείς καταγράψαμε τις εκτιμήσεις των δύο επιτελείων και μόνο.
Σημειώνουμε την διαφωνία του κ.Αννούλα με πολύ σεβασμό στην προσπάθεια που κάνει για το ποδόσφαιρο και την πόλη του.
Ανήκει στην κατηγορία των παραγόντων που σπανίζουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι σίγουρο ότι και η επιλογή για το πρόσωπο που θα ηγηθεί του Κορινθιακού ποδοσφαίρου θα είναι αποτέλεσμα της συνείδησης του και μόνο.
Οι πάντες εξάλλου γνωρίζουν ότι ο κ.Αννούλας δεν μπαίνει ποτέ σε διαπραγματεύσεις.
.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος  

Θυμάμαι ρε Γιάννη  όταν έγραφες πρόσφατα ότι οι εκλογές έχουν κριθεί και ειρωνικά ασχολήθηκες με την αφεντιά μου που είμαι ο μοναδικός που ασχολούμαι με αυτές μαζί με κάποιον ανύπαρκτο Γιώργο Παπαδόπουλο
Και έρχεσαι και κάνεις ολόκληρη μελέτη και κατατάσσεις τις ομάδες σε στρατόπεδα Και έρχεται ο Βασίλης που είναι ένας ανιδιοτελής εργάτης του ποδοσφαίρου και κρατά εν ζωή το Πέλοπα αφού οι άλλοι τον χρησιμοποίησαν ως σκαλοπάτι για να πάρουν αξιώματα βραβεύσεις και να ανοίξουν καταστήματα με αθλητικά είδη. 
Προσωπικά τον Βασίλη που δεν τον λένε Ανούλα το εκτιμώ γιατί προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του Και δεν έχει καμία σχέση με τους προκατόχους του που ο Πέλοπας τους έδωσε πολλές ευκαιρίες για να τους μάθουν.