Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Πως σκηνοθέτησε ο Βιομήχανος τα πάντα στις εκλογές μτου 2013.


 Αυτά έγραφα το 2013


Αποτέλεσμα εικόνας για Σπύρος Νίκας

Η Αναγέννησης έπρεπε να κάνει μια αντιπολιτευτική επίθεση και να κατηγορήσει τους αντιπάλους ότι όλα καθυστέρησαν γιατί η
αιτία ήταν τα ασφαλιστικά μέτρα. Ποιος τα έκανε λοιπόν; Μα ο Σπύρος ο Νίκας με τον Γκαγκάτση. Και αναλογίζεται ο παράγοντας μα πως κ. Νίκα συνεργάζεσαι μαζί με τον Γκαγκάτση αφού μια ολόκληρη ζωή τον πολεμούσες ; Να γιατί βάλανε το όνομα του Σπύρου Νίκα που δεν είχε καμία σχέση.
Όπως έχω γράψει τα ασφαλιστικά μέτρα τα έκανε ο κ. Πισιμίσης για να μη κατηγορηθεί ότι υπάκουσε στα κελεύσματα του Αρκάδα  πατριώτη του και πολιτικού προϊσταμένου του  Πέτρου Τατούλη.
Γιατί από την πρώτη εκλογή θα είχε καθαρίσει το θέμα αν δεν κρατούσε σε χαμηλούς τόνους  τον προεκλογικό αγώνα ο Αρκάς Θάνος Πισιμίσης
Να γράψουν την αλήθεια και να κατηγορήσουν τον κ. Θάνο που δική του ήταν η επιλογή του Γκαγκάτση δεν θα ήταν δυνατό. Και βρήκαν τον αδύναμο κρίκο που λέγεται Νίκας.
Και πρέπει να τον έχουμε και αλώβητο τον κ. Θάνο γιατί έρχονται και οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης    και πρέπει να βγει νομαρχιακός σύμβουλος με την πρώτη και όχι να περιμένουμε να αδειάσουν δυο θέσεις για να γίνει  τακτικός νομαρχιακός ή όπως άλλως ονομάζεται το σημερινό αξίωμα που έχει .
Γιατί εδώ είμαι βέβαιος ότι θα ισχύσει η παροιμία Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο. Και αυτό θα το δούμε στις εκλογές πως θα υπάρξουν  όχι οι ετερόκλητες  αλλά  οι δοκιμασμένες συμμαχίες που στις εκλογές της ένωσης απέδωσαν καρπούς. Δεν έχει καμία σημασία αν ήταν σε διαφορετικούς συνδυασμούς. Τους ένωσε η ποδοσφαιρική ανώτατη εξουσία ( η ξεδιάντροπη επέμβαση του κ. Σαρρή ) και η Πελοποννησιακή εξουσία ( Πέτρος Τατούλης )που δέχτηκε αντιδημοκρατική επέμβαση. 

Σχόλιο Νικηφόρου 

Και την ένσταση για το κύρος των εκλογών την έκανε ο κ. Πισιμίσης και ο κ. Τσιχριτζής έβαλε τους Γκαγκάτση -Νίκλα γιατί έτσι θα είχε τους αντιπάλους και όχι τον σύμμαχο του Όλα  ήταν μια κωμωδία  και ο Βιομήχανος έμεινε μόνος να αλωνίζει και να κατακτά τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα αν καιο αντίπαλος του Τσιχριτζή.