Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Εσείς που ισχυρίζεστε ότι αγαπάτε την Κόρινθο διαβάστε αυτό το κείμενο



 Αυτά έγραφα τον Οκτώβριο του 2013 Και εμένα βρίζουν τηνπεθαμένη μάνα μου και χειροκροτούν και ψηφίζουν Τσιχριτζή

Οραματίζομαι ένα νέο Έλληνα έναν πολίτη  της Ελληνικής Δημοκρατίας ελεύθερο υπερήφανο δημιουργικό
           
                  Ευάγγελος Παπανούτσος

Η ομάδα της Κορίνθου είναι καταδικασμένη να κάνει πρωταθλητισμό. 




Όσοι έχουν κάποια ηλικία  θα θυμούνται στο βιβλίο των λατινικών το όσο αναπνέω ελπίζω.  Και εδώ είμαι υποχρεωμένος  να το μετατρέψω και να υποστηρίξω ότι η Κόρινθος όσο υπάρχει είναι καταδικασμένη να  κάνει πρωταθλητισμό.
Και μια ομάδα όπως είναι η Κόρινθος με τόση μεγάλη ιστορία  δεν είναι παράλογο  να μη έχουν οι φίλαθλοι της τεράστιες απαιτήσεις  από μια ομάδα που οι διοικήσεις οι πολυδιαφημισμένες την έχουν οδηγήσει σε πλήρη ανυποληψία. Ναι σε πλήρη ανυποληψία το επαναλαμβάνω αφού η ομάδα υποβιβάστηκε για πλαστογράφηση  δημοσίων εγγράφων.
Και ο σημερινός ηγέτης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου κ. Μιχάλης Τσιχριτζής  για να απαλλαγή από την διοίκηση της Κορίνθου για να μπορέσει να γίνει πρόεδρος στην Ένωση  την παρέδωσε στον κ. Παντελή Μπιτούνη έναν εικοσιεξάχρονο  νεαρό  που είχε εκδιωχθεί από την ομάδα της Καλλιθέας που είχε γίνει ένα φεγγάρι πρόεδρος και ζήτησε από τον προπονητή  να δώσει τον αγώνα με την Καβάλα.
 Και μετά μας ήρθε ο κ. Πάνος Μπεθάνης μεγάλος επενδυτής που από την πρώτη μέρα επισήμανα τον κίνδυνο αφού ο άνθρωπος με τις πράξεις του και τις παραλείψεις του παρουσίαζε εικόνα μη σοβαρού ανθρώπου . Γιατί δεν χρειαζότανε ειδικές γνώσεις για να καταλάβει κάποιος ότι ο κ. Μπεθάνης λέγοντας τα χρήματα που δίνει ο Δήμος στην ομάδα της Κορίνθου να τα κρατήσει για να σκεπάσει τις λακκούβες που υπάρχουν  στην πόλη της .
Έχουμε λοιπόν αυτό το διοικητικό αλαλούμ  που είχε ως συνέπεια να φτάσει στην κατάντια του σάντουιτς που ήταν το μοναδικό γεύμα αλλά δείπνο των ποδοσφαιριστών στον περσινό αγώνα με  την ομάδα της Επισκοπής
Και οι δυο από τους τρεις πρωταγωνιστές της κατάντιας της ομάδας της Κορίνθου  έφυγαν από το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.
Ο τρίτος όμως της τριανδρίας έχει το θράσος να είναι με δημοκρατικές διαδικασίες ( δεν λαμβάνουμε υπόψη μας την επέμβαση του κ. Σαρρή δια του κ. Τατούλη στις εκλογές  της ένωσης ) πρόεδρος  του φορέα  που διοικεί το ποδόσφαιρο στο νομό μας.
Ναι είναι ο ίδιος ο κ. Μιχάλης που έγινε πρόεδρος με επενδυτή τον Τέλη Βελέντζα που δεν είχε ευρώ για να ανάψει κερί.
Είναι ο ίδιος  που ως πρόεδρος έχασε το πρωτάθλημα γιατί η ομάδα χρησιμοποίησε τιμωρημένο ποδοσφαιριστή  που  γνώριζε ο πρόεδρος της αντιπάλου ομάδας και όχι ο κ. Μιχάλης. Και αν όλα αυτά τα πεις σε κάποιον τρίτο θα σε περάσει μυθομανή γιατί είναι αδιανόητο κάποιος να έχει κάνει τόσα και οι παράγοντες να τον ψηφίζουν  για πρόεδρο της ένωσης. Να γιατί  ζητώ σε δημόσιο διάλογο τον κ. Τσιχριτζή και αυτός κάνει ότι δεν καταλαβαίνει από Ελληνικά γι’ αυτό και δεν απαντά.