Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Επέστρεψε τους βαθμούς στον Ηρακλή η Σούπερ Λίγκα

Επέστρεψε τους βαθμούς στον Ηρακλή η Σούπερ Λίγκα
Την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου εφάρμοσε η Σούπερ Λίγκα επιστρέφοντας στον Ηρακλή τους τρεις βαθμούς που είχαν αφαιρεθεί από τη συγκομιδή του για τα οφειλόμενα στον Πουρτουλίδη. 

«Ανακοινώνεται ότι, σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 63/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., στην Π.Α.Ε. ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ επιστρέφονται τρεις (3) βαθμοί οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2016-17 με την από 24.05.2017 απόφαση (υπόθεση Ν. Πουρτουλίδη) του Δ.Σ. της Super League», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας.

Θυμίζουμε ότι η χθεσινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου διέταζε την επιστροφή των βαθμών λαμβάνοντας υπόψη την επιστολή που είχε στείλει ο ποδοσφαιριστής με την οποία έκανε γνωστό ότι έχει λάβει τα χρήματα από τον «γηραιό».

Ωστόσο ακόμη και τώρα η παραμονή του Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα διατηρεί λίγες πιθανότητες. Απομένει μια ακόμη απόφαση, και αυτή από το Διαιτητικό Δικαστήριο, από την οποία θα κριθεί εάν θα λάβει τελικά την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα