Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Δημήτρη Μπινιάρη να επιζητείς την αλήθεια και να να γυρίσεις την πλάτη σου στην κολακεία

Δημήτρη  Μπινιάρη  κάποιοι θέλουν να σε αποβάλουν από το ποδόσφαιρο  ο Νικηφόρος θα σου τα γράφει μήπως και κάποτε καταλάβεις ότι οι κόλακες σε οδηγούν στην καταστροφή. 

Παταγώδη αποτυχία 


 Η Κόρινθος 2006 f.c.,

διοργανώνει ΑΠΟΨΕ Σάββατο 3 Ιουνίου στις 10.30 το βράδυ
στο δημοτικό στάδιο Κορίνθου,
μεγάλο Λαϊκό – δημοτικό πανηγύρι για την οικονομικής της ενίσχυση.


Σχολιασμός Νικηφόρου 


Σπάσε  το πέπλο της κολακείας που σ έχει απομονώσει από την πραγματικότητα και να αναθεωρήσεις τα πάντα που έχεις αποφασίσεις
Να παραδειγματιστείς από το φιάσκο που σε οδήγησαν  με το γλέντι που σου έβαλαν να κάνεις την ημέρα που θα γινόταν ο τελικός του τσάμπιον Λίνγκ που όλος ο κόσμος τον περίμενε με λαχτάρα εκτός από αυτούς που σε οδήγησαν στο ρεζιλίκι του Σαββάτου Μα από αυτούς που σε οδήγησαν σ αυτό το πανηγύρι της συμφοράς κανένας δεν έχει βγει στη σκηνή παρά μόνο εσύ γιατί είσαι ο ηγέτης που πάνε να τον κόψουν την λάμψη για να έχεις την ανάγκη όλων αυτών μια και θα πατά σε σάπια σανίδια. 
Προσπάθησα να σε προφυλάξω και έγραψα να αναβάλλεις την γιορτή φιάσκο Μα έχω ένα ελάττωμα Για να σε σώσω  χρησιμοποιώ λέξεις σκληρές που μπροστά στις κολακευτικές υπάρχει μεγάλη διαφορά. 
Δεν έχει καμία σημασία αν ο Νικηφόρος προσπαθούσε να σου ανοίξει τα μάτια που άλλοι τα ήθελαν κλειστά για να αλωνίζουν. 
Έχασες το πρωτάθλημα δυο φορές. Μια φορά το κύπελλο και το τραγικό  σου πήρανε το πρωτάθλημα των Νέων όταν εσύ έχεις μια Ακαδημία εδώ και τόσα χρόνια. Παντού αποτυχία και όμως δεν σκέφτηκες γιατί απέτυχες. 
Δεν με νοιάζει αν ποτέ δεν μου πεις καλημέρα γιατί εγώ θα μπορώ να σε κοιτάξω στα μάτια και να σου πω κατάμουτρα ότι προσπάθησα να σε γλιτώσω αλλά εσύ ΄προτίμησες να τα χάσεις όλα ακόμα και ότι δεν μπορείς να κάνεις ούτε ένα γλέντι. Προσπάθησα αλλά δεν κατάφερα απολύτως τίποτα. Και δεν φταίει ο Νικηφόρος.