Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

"Έτοιμος να φύγει το καλοκαίρι ο Μπεργκ"



ΜΠΕΡΓΚ
Ο Μάρκους Μπεργκ σύμφωνα με δημοσίευμα από σουηδικό site βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο του από τον Παναθηναϊκό, λόγω της πολιτικής κατάστασης που
επικρατεί στην χώρα αλλά και για το γεγονός πως αισθάνεται αδικημένος από όσα έχουν συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Έχει και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή σε συντάκτη του σάιτ στην μικτή ζώνη στην οποία είπε:
‘’Ήθελα πολύ να κερδίσω κάτι όμως δεν τα κατάφερα. Είναι πολύ δύσκολο όταν δεν είσαι το μεγαλύτερο κλαμπ με τα περισσότερα λεφτά και την περισσότερη δύναμη στη χώρα’’.
Mίλησε και για τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ:
’Έγιναν πολλά πράγματα, τα οποία ήταν σκληρά. Είναι πολλές οι σκέψεις τώρα. Ήταν πολύ σκληρά την πρώτη μέρα. Κοιτώντας τις φωτογραφίες δεν ήταν σωστό να τιμωρηθώ με τέσσερις αγωνιστικές για ότι έγινε. Αυτός ξεκίνησε (Κρέσπο) όμως εγώ έφαγα τέσσερις αγωνιστικές. Υπήρχαν παίκτες που πάλεψαν και τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές. Δεν ήταν δίκαιο και ήταν σκληρό που τιμωρήθηκα με τέσσερις αγωνιστικές’’.
Σχετικά με το ενδιαφέρον της Μάλαγα:
 ‘’Γνωρίζω για το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων όμως τώρα κοιτάω την Εθνική ομάδα. Το οποιοδήποτε ενδιαφέρον είναι υποθετικό αν δεν υπάρξει επίσημη πρόταση στο τραπέζι. Όπως είναι λογικό κάθε παίκτης σκέφτεται την προοπτική της Λα Λίγκα. Είμαι 31 και δεν ξέρω ακόμα πόσες σημαντικές ευκαιρίες για ένα καλό συμβόλαιο θα έχω’’.
Σχετικά με το τι αισθάνεται για τον Παναθηναϊκό: ‘’Νιώθω πολύ και αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Ζω σε μία… σκληρή πόλη, που έχει μία… σκληρή ζωή, αλλά όλα αυτά που έχουν συμβεί είναι αδιανόητα’’.
Το δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελί


berg