Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Χουλτ: «Αλλάξαμε με Ουζουνίδη. Ήμασταν οι καλύτεροι στα play offs»


Χουλτ: «Αλλάξαμε με Ουζουνίδη. Ήμασταν οι καλύτεροι στα play offs»
Για μεταμόρφωση, αγωνιστικά αλλά και νοοτροπίας, του Παναθηναϊκού στα play offs από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ουζουνίδης έκανε λόγο ο Χουλτ στην «Πράσινη». «Ήμασταν οι καλύτεροι στα play offs», τόνισε.
 
Αναλυτικά ο Νίκλας Χουλτ μίλησε για: 

-την παρουσία της ομάδας στα play offs: «Σε αυτά τα έξι ματς είχαμε αρκετούς μπελάδες με τιμωρίες και τραυματισμούς, ενώ έγιναν αυτά που έγιναν και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Εμείς δείξαμε πως στο γήπεδο ήμασταν η καλύτερη ομάδα στα play offs. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο παρότι σε κάθε ματς είχαμε 4-5 βασικούς εκτός».

-τη μεταμόρφωση της ομάδας επί Ουζουνίδη: «Ο προπονητής άλλαξε τη φιλοσοφία της ομάδας. Καταλάβαμε ότι πρέπει να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω πως σε αυτούς τους έξι μήνες παίξαμε πραγματικά καλό ποδόσφαιρο. Αν κρατήσουμε αυτό το πνεύμα και δείχνουμε τέτοια καρδιά σε όλα τα παιχνίδια από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς σίγουρα θα κερδίσουμε σε πολλά ματς και αυτό θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».

-τη δίωξή του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Εγώ δεν έκανα τίποτα. Απλώς τη στιγμή που κλώτσησαν τον Στιλ και τον Μάρκους, μπήκα μπροστά για να τους μπλοκάρω και να προστατέψω τους συμπαίκτες μου. Δεν είχα κάποιον καυγά ή κάτι τέτοιο. Δεν θεωρώ πως θα τιμωρηθώ, γιατί δεν έκανα κάτι. Πιστεύω πως δεν μπορούν να βρουν κάτι μεμπτό».

-το μήνυμά του στον κόσμο: «Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξή τους. Ξέρω πως και για εκείνους δεν ήταν μια εύκολη χρονιά. Παρ’ όλα αυτά έδειξαν τη συμπαράστασή τους σε κάθε παιχνίδι κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μας. Ελπίζω και τη νέα χρονιά να συνεχίσουν να κάνουν καταπληκτική δουλειά, ώστε κι εμείς να τους το ανταποδώσουμε με την απόδοσή μας στο γήπεδο».