Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Η λεηλασία της Κορίνθου 06 θα βάλει πιστεύω μυαλό σε πολλούς που λένε ότι αγαπάνε τα νιάτα


Γιατί σε χαρακτήρισα Λήσταρχο που λήστεψες  τον τίτλο του πρωταθλητή από την Κόρινθο 06 χωρίς όχι να  κοκκινίσεις.αλλά είχες το θράσος να με μηνύσεις για τον χαρακτηρισμό αυτόν. 

Δεν μ άφησες στην συνέντευξη που έδωσες να σου κάνω ερωτήσεις Βέβαια πήγες την δημοκρατία στα χρόνια του Γεωγαλά ( εκπρόσωπος  τύπου των συνταγματαρχών ) που εγώ τη πλήρωσα και τότε  
Την Παρασκευή 24 11-2017 παραμονή του αγώνα σε πήρε τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης του καναλιού SUPER και του είπες ( ψέματα ) ότι είσαι καθ οδόν προς την Αθήνα γιατί έχεις δίκη Σου είπε για την μετάδοση του αγώνα και εσύ δεν του είπες ότι πρέπει να πάρει άδεια από την ένωση. 
Μα θα μπορούσες να του πεις τον εκπρόσωπο της ένωσης που είναι ο παρατηρητής του αγώνα να κοιτάξει αν υπάρχουν άδειες για να μεταδοθεί τηλεοπτικά ο αγώνας Και να διώξει το συνεργείο. Δεν το έκανε.
Στην διάρκεια του αγώνα βρίζανε τον Δήμαρχο Κορινθίων  με τα χειρότερα λόγια  που αναγκάστηκε να δώσει συνέντευξη και να γνωρίσει ότι στο ημιχρόνιο και είπε στον παρατηρητή τάξεως ότι τον βρίζουν αν δεν άκουσε. Και ο παρατηρητής ενώ έκανε την παρακάτω έκθεση 

πουθενά δεν έγραψε για τον Δήμαρχο που τον έβριζαν Αν  και αυτό το άκουσαν και τα τσιμέντα Επίσης έβρισαν και την πεθαμένη μάνα μου λέγοντας το απαίσιο 
"Νικηφόρε σ αγαπούμε την μάνα σου ΓΑΜΟΎΜΕ '
Αυτά όλα έπρεπε να τα γράψει και ο διαιτητής που και αυτός είχε κουφαμάρα 
Και στην μεν τηλεοπτική μετάδοση έχουμε παγίδα Γιατί δεν οδήγησες όπως ήσουνα υποχρεωμένος στην  σωστή διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσει το κανάλι Και όχι μόνο η αφεντιά σου δεν είπε τίποτα αλλά και ο γενικός γραμματέας  της ένωσης  αν και ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του καναλιού.
Στήσατε λοιπόν παγίδα για να μηδενιστεί η Κόρινθος 06
Αντίθετα δεν τιμωρήθηκε ο διαιτητής και δεν διαγράφτηκε από τους καταλόγους των παρατηρητών όπως ο κανονισμός ορίζει 
Και την Κόρινθο 06 την λεηλάτησες με την παγίδα που την έστησες. Και με τα όργανά  σου ( διαιτητή παρατηρητή ) αθώωσες τον Π Α Σ Κόρινθος που έπρεπε να είχε τιμωρηθεί. 
Ο Ι Μ Παναγιωτόπουλος στο βιβλίο του " Λεηλασία μιας ζωής γράφει ότι 'τα πάντα μπορεί να λεηλατήσεις εκτός από την αγάπη του ανθρώπου προς τον άνθρωπο'. Φαίνεται ο συγγραφέας δεν σε γνώριζε. Γιατί αν είχες την αγάπη δεν θα λεηλατούσες τα όνειρα των παικτών του προπονητή και του προέδρου Δημήτρη Μπινιάρη που ματώνει οικονομικά σε βάρος της οικογένειας του. 
Αν αυτό δεν λέγεται λεηλασία η λέξης έχει χάσει την σημασία της