Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Γιατί δολοφονείται το ποδόσφαιρο ψυχρά χωρίς τύψεις


Ενώ διέλυσες  τα πάντα Μιχάλη  Τσιχριτζή και  όμως συνεχίζεις!!!


ΓΗΠΕΔΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ 11.11.18 
ΩΡΑ 18.00 (ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ)
ΑΠΕΣΣΑΣ-- ΚΥΨΕΛΟΣ
Διαιτητής ο νεαρός Σινγκ 


Την ομάδα της τρίτης κατηγορίας του Κύψελου που προπονεί ο παρ ολίγου ηγέτης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου και έχει να αντιμετωπίσει διαλυμένες ομάδες. Και όμως αυτό το πρωτάθλημα συνεχίζεται και επειδή δεν το παρακολουθούν  θεατές  ούτε και εξέδρες μια και ο δήμαρχος στο γήπεδο του Ζευγολατιού  τις γκρέμισε έχουν μείνει μόνο  τα χόρτα να τους απολαμβάνουν. 
Αλλά αλήθεια τι να απολαύσουν αφού το πρώτο ημιχρόνιο διήρκεσε 37 λεπτά και μόνο 22 λεπτά το δεύτερο Στα πρώτα 20 λεπτά το σκορ έγινε 0-4 και εκεί παρέμεινε. Κατά την διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε παίκτης του ΑΠΕΣΣΑ και ο αγώνας τελείωσε να αγωνίζεται η ομάδα με δέκα παίκτες. Που σημαίνει στον πάγκο δεν υπήρχε κανένας. 

Δυο κουβεντούλες για τον διαιτητή. 

Άρχισες τον αγώνα χωρίς να υπάρχει ιατρός. Και είμαι βέβαιος ότι νεαρός Σινγκ θα πήρε εντολή να κάνει τον αγώνα. Αλλά αν στην διάρκεια του την μικρή  που δεν υπήρχε ιατρός γινόταν κανένας τραυματισμός όλοι δεν θα τον γνώριζαν  Πρόσεξε νεαρέ Σινγκ γιατί είσαι καλός επόπτες μια και δεν σε είδα να παίζεις κεντρικός.  Ποτέ μην ακούς κανένας παρά μόνο να εφαρμόζεις τον κανονισμό