Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Τρεις καθοριστικοί αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας.

Το Σαββάτο 17 Νοεμβρίου 2018 γίνονται τρεις σπουδαίοι αγώνες για το τοπικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας που αξίζει να ασχοληθούμε 

Παννεμεατικός --Κόρινθος 06 


Η ομάδα του Παννεμεατικού με νέα τεχνική ηγεσία η οποία πριν λίγο καιρό οδηγούσε την ομάδα που θα έχει αντίπαλο.Που σημαίνει γνωρίζει τα μυστικά της αντιπάλου. Αν και ορισμένοι τον έχουν χαρακτηρίσει ότι κοιμάται Αλλά και ο διάδοχος του έτσι έχει χαρακτηριστεί Φαίνεται ότι η ο πάγκος υπνωτίζει ή υπάρχει κάποιος κακοήθης νουνός. 
Ο Παννεμεατικός αν και έχει κάνει καλές μεταγραφές μέχρι σήμερα δεν μας φανέρωσε το πραγματικό του πρόσωπο. Τα αίτια πολλά η αιτία μια Το χάσιμο των βαθμών Ήδη ο Σταύρος Μπινιάρης έβαλε μια πειθαρχία. 
Αλλά η Κόρινθος 06 είναι η ομάδα που εδώ και τέσσερα χρόνια με διάφορα τεχνάσματα τις κλέβουν τα πρωταθλήματα.Και φτάσαμε σε σημείο που οι διαιτητές είναι αντικειμενικοί μέχρι την εβδόμη αγωνιστική μόνο με του Ζευγολατιό κινδύνευσε και ας επιμένουν κάποιοι ότι πέρασαν ένα χλιαρό απόγευμα. 


Ζευγολατιό-- Πανκαμαριακός


Πιστεύω ότι η ομάδα που προπονεί ο Παντελής Κολλιάκος είναι η πρώτη αξιόλογη που μπορεί να κοντραριστεί η ομάδα Κόρινθος 06. Γιατί διαθέτει παίκτες με πείρα αλλά και νέους Και αυτόν τον συνδυασμό τον έχει παντρέψει ο Κολλιάκος κατά τον καλύτερο τρόπο. Την ομάδα του Πανκαμαριακού δεν την έχω κατά την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο αλλά είναι μια ομάδα ικανή να φέρει σε δύσκολη θέση τον αντίπαλο ή να χάσει με τα χέρια κάτω Περίεργη ομάδα 

Α Ο Λουτρακίου -- Πέλοπας Κιάτου. 

Μπορεί και οι δυο ομάδες να έχουν χάσει τα δακτυλίδια αλλά παραμένουν τα δάχτυλα για να δεχτούν καινούργια 
Η ομάδα του Α Ο Λουτρακίου πάντα βασίζεται στην μεγάλη δεξαμενή που είναι η υποδομή. Και πιστεύω ότι θα βρει το δρόμο που οδηγεί στην επιτυχία γιατί η λέξης αυτή είναι συνυφασμένη με την επιτυχία. 
Ο Πέλοπας Κιάτου όσο θυμάμαι είναι ο κακός δαίμονας του Α Ο Λ Και με την υποδομή που διαθέτει και τα νέα παιδιά στην τεχνική ηγεσία έχω γράψει ότι στο Κιάτο έχει γίνει επανάσταση. 

Η Διαιτησία. 

Η επιτροπή πρέπει να ορίσει νέα ταλαντούχα παιδιά και όχι επόπτες που παίζουν σ αγώνες της πρώτης ενικής κατηγορίας να οριστούν διαιτητές. Αυτό είναι τεράστιο σφάλμα. Υπάρχουν δε επόπτες που είναι αστέρια Μέγιστο ταλέντο η νεαρή Σαχίνη.