Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Φίλαθλοι της ιστορικής ομάδας Π Α Σ Κόρινθος ο κ. Γ@Μ@Ω δεν έχει θέση


Ο κ. Γ@Μ@Ω ο άνθρωπος "φαινόμενο" όχι του Κορινθιακού  ούτε του Ελληνικού μα ούτε του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου  αλλά του παγκόσμιου 



Είναι ο εκλεκτός του ηγέτη της αντιπολίτευσης  της τοπικής αυτοδιοίκησης  του Δήμου Κορινθίων  Βασίλη Νανόπουλου. Ο διαλεχτός του νέου υποψηφίου δημάρχου Κορινθίων Νίκου Σταυρέλη Του πολιτικού  Γιώργου Μουρούτσου  που είναι ο χρυσός χορηγός. του Π Α Σ Οχλοκράτη Που παρουσία του ο Δημήτρης Λέκκας τον βάφτισε οχλοκράτη με μια παράξενη  θεωρία περί όχλου που απορούμε γιατί δεν έκανε ακόμα επέμβαση ο εισαγγελέας. 
Και όλοι οι παραπάνω πολιτικοί ηγέτες υποστηρίζουν το "φαινόμενο" του ποδοσφαίρου  γιατί βρίζει τον Δήμαρχο  Πνευματικό χαρακτηρίζοντας τον νεκροθάφτη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου Αν και είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει ότι αν δεν ήταν ο Δήμαρχος δεν θα μπορούσε να εφαρμόσει το πρόγραμμα της η Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας. γιατί δεν θα υπήρχαν τα γήπεδα που κατασκεύασε ο "νεκροθάφτης" του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Επίσης το φαινόμενο ζητούσε από τους δημότες να μη ψηφίσουν τον Πνευματικό ως Δήμαρχο μια και δεν αγαπούσε την ομάδα του Οχλοκράτη. 
Εδώ πρέπει να σας παρουσιάσω τον κ. Γ@Μ@Ω που δεν γνωρίζω το όνομα του μια και έτσι μου συστήθηκε. Προφανώς για να τον φοβηθώ τώρα στα γεράματα πάθω καμιά ζημιά. Αλλά αυτά τα σεξουαλικά συνηθίζονται στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο αφού ο νυν  Βου αντιπρόεδρος όταν ήταν πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου αμφισβήτησε τον ανδρισμό των διαιτητώντης Κορινθίας και προήχθη Συνηθισμένες λοιπόν αυτές οι εκφράσεις. 
Ποιος είναι ο κ. Γ@Μ@Ω δεν μπορώ να σας τον περιγράψω μια και τον γνώρισα δημιουργημένο φαινόμενο. Μια χρονιά  που χάρισε με την βοήθεια του Λουδοβίκου 14 το πρωτάθλημα στον Πέλοπα Κιάτου. Και την άλλη χρονιά με την τηλεοπτική σκηνοθεσία του Λουδοβίκου 14 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Κορινθίας και βγήκε να περπατήσει εκτός Κορινθίας και να τα αποτελέσματα αφού η ομάδα βγήκε πρωταθλήτρια όχι στους αγωνιστικούς χώρους αλλά στους τηλεοπτικούς. 
Και η ομάδα Π Α Σ Οχλοκράτης σήμερα έχει δώσει επτά αγώνες και ενώ θα έπρεπε να έχει 21 βαθμούς έχει συγκεντρώσει μόνο 5. 
 Τα αποτελέσματα  της 7ης   αγωνιστικής 
Αιολικός – Θύελλα Καμαρίου 4-2 
Πανθηραϊκός – Άγιοι Ανάργυροι 0-0 
Χαραυγιακός – Άγιος Ιερόθεος 0-0 
Ηλυσιακός – ΠΑΣ Κόρινθος 2-0 
Αιγάλεω – Καλλιθέα 1-0 
ΑΟ Χαλκίς – Απόλλων Ερέτριας 4-1 

Η βαθμολογία 

1--Αιγάλεω                       Βαθμοί   19
2--Ηλυσιακός                         '         14
3--Αιολικός                             '         13
4--Άγιοι Ανάργυροι                "        12
5--Άγιος Ιερόθεος                   "        11
6--Χαλκίς -Θύελλα Καμαρίου "      10
8--Πανθηραϊκός              "      9
9-Κόρινθος -Χαραυγιακός "     5
11-Καλλιθέα                    "      4
12-Απόλλων Ερέτριας       "      3

Εμένα ο όχλος  του Οχλοκράτη κραύγαζε " Νικηφόρε σ αγαπούμε την μάνα σου γαμούμε. Και ενώ με προστατεύει ο κανονισμός δεν με προστάτεψε η ένωσης 
Εδώ έχουμε την απολυταρχία που σημαίνει  ολοκληρωτικό καθεστώς στο οποίο όλες οι εξουσίες (εκτελεστική,νομοθετική, δικαστική) είναι συγκεντρωμένες σε μία, υπό τον έλεγχο του μονάρχη. Να γιατί χαρακτήρισα τον Μιχάλη Τσιχριτζή Λουδοβίκο 14 που στις αίθουσες των δικαστηρίων θα προσπαθήσω όλα αυτά να τα  αποδείξω 
Γράψατε στους τοίχους του σπιτιού μου

Προσθήκη λεζάντας
Και το μόνο μου αμάρτημα ήταν γιατί έγραφα και έλεγα αλήθειες και μόνο αλήθειες. Και ότι αυτή η ομάδα ο Π Α Σ Οχλοκράτης αν δεν είχε την προστασία του Μιχάλη Τσιχριτζή δεν θα μπορούσε να σταθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του τοπικού πρωταθλήματος Και τα αποτελέσματα πλήρως με δικαίωσαν.
Αυτό τον άνθρωπο με το πλούσιο έργο πήγατε και υποστηρίξατε. Εσείς οι φίλαθλοι που ο εκλεκτός σας Δημήτρης Λέκκας σας χαρακτήρισε όχλο θα αναχθείτε αυτή την πορεία της ομάδας σας;