Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Διαλύσατε τα πάντα και ακόμα επιμένετε να διοικείτε

Δεν υπάρχει πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας στο νομό μας



Αλήθεια εσείς που διοικείτε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο και μάλιστα με μια τεράστια πλειοψηφία που φτάνει το 67 % έχετε πάρει μυρουδιά ότι οι αγώνες θα γίνονται σ ένα όμιλο και θα βλέπουμε το Αγγελόκαστρο να παίζει με τον Φενεό και να θέλει μια μέρα να κάνει αυτό το ταξίδι. 

Στον πρώτο όμιλο αγωνίζονται οι ομάδες που θα τερματίσουν πολύ γρήγορα.

Αστέρας Κορίνθου  που υποβιβάστηκε και αγωνίστηκε  με τον Κύψελο που και αυτός είχε πέσει κατηγορία Και στο μεταξύ τους αγώνα ηττήθηκε ο Αστέρας δεχόμενος  επτά τέρματα στην πρώτη αγωνιστική και στην Δεύτερη αγωνιστική μ ένα αξιοπρεπές σκορ 3-1 από την Πρόοδο του Αγίου Βασιλείου και αυτός υποβιβασμένος. 
Έχουμε και τον Αετό Αγγελοκάστρου και αυτός υποβιβασμένος στον πρώτο αγώνα να χάνει από την Πρόοδο  Αγίου Βασιλείου με 2-8. Και στην δεύτερη αγωνιστική να νικάει τον Ποσειδώνα  Κυρά Βρύσης  με 2-0 που χωρίς να γνωρίζουμε τον λόγο παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα της Δεύτερης Κατηγορίας και εμφανίστηκε σ αυτό της τρίτης και χάνει από μια ομάδα που στην πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-8. Ένα είναι το βέβαιο ότι όταν θα τελειώνει ο πρώτος γύρος πολλές ομάδες δεν θα κατεβαίνουν να αγωνιστούν. 

Στο Δεύτερο όμιλο τα πράγματα είναι καλύτερα

Εδώ έχουμε ιστορικές ομάδες και τα αποτελέσματα φυσιολογικά. Με το Σπαθοβούνι ενώ δεν συμμετείχε στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας που είχε το δικαίωμα δηλώνει ότι θα αγωνιστεί σ αυτό της τρίτης κατηγορίας .Βέβαια δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα μπορέσει να εξηγήσει αυτή την συμμετοχή. Επίσης εδώ έχουμε και την συμμετοχή της ομάδας των Ρομά που όμως στην πρώτη φάση όταν έπαιζε στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας ήταν υπό την υψηλή προστασία του Λουδοβίκου 14 .Που την κράτησε μέχρι τις εκλογές και μετά την έστειλε σε τόπο χλοερό. Τώρα αυτή η ομάδα των Ρομά είναι καινούργια και δεν έχει καμία σχέση με την παλαιά που είχε έδρα τα Εξαμίλια ενώ καινούργια το Ζευγολατιό.Εδώ θα γίνει ένα πρωτάθλημα που θα παρουσιάζει ενδιαφέρον Που θα μπορούσε να διεξαχθεί σ έναν όμιλο και τότε θα γέλαγε κάθε πικραμένος