Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Πεθαίνει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο

Ο άνθρωπος γεννιέται χωρίς δόντια, χωρίς μαλλιά και χωρίς αυταπάτες και έτσι πεθαίνει, χωρίς δόντια, χωρίς μαλλιά και χωρίς αυταπάτες

                            Αποτέλεσμα εικόνας για Πένθος

Παρακολούθησα αγώνες του πρωταθλήματος της Δεύτερης Κατηγορίας του νομού μας και
ομολογώ ότι έχω πλήρως απογοητευθεί Και οι ομάδες να είναι από τις καλύτερες και να διεκδικούν  ακόμα και πρωτάθλημα με αξιώσεις.Και οι ομάδες αυτές να΄έχουν χάσει το μεράκι των αφού δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτα μια και τα ποδοσφαιρικά συγκροτήματα δεν έχουν να παρουσιάσουν παίκτες από το χωριό τους. Και αν υπάρχουν αυτοί θα είναι η μειοψηφία. Δεν είναι δυνατό ομάδες από χωριά να έχουν στις συνθέσεις των παίκτες γυρολόγους που κάθε χρόνο αλλάζουν φανέλες με το αζημίωτο.
Και ρωτώ γιατί να υπάρχουν αυτές οι ομάδες .αφού τα παιδιά του χωριού και της γύρω περιοχής δεν είναι ικανά να αποτελέσουν παίκτες της ομάδας του χωριού των.
Αυτό λοιπόν είναι το ποδόσφαιρο που ονειρευόμαστε;  Να βλέπουμε σ αυτές τις ομάδες να υπάρχουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές; Και τότε τις ομάδες γιατί να τις έχουμε με έδρα τα χωριά αφού τίποτα σχεδόν δεν τους συνδέει μ αυτά .
Και έτσι έχουμε ομάδες που οι παράγοντες θέλουν να ακούν να τους λένε κ. Πρόεδρε και να ψηφίζουν τον Λουδοβίκο  14 για ι πρόεδρο  και ας διαλύονται μια και δεν μπορούν να σηκώσουν τα βάρη τα οικονομικά που αυτοί δημιούργησαν Και θα φτάσουμε το πρωτάθλημα το τοπικό να γίνεται σε στενό οικογενειακό κύκλο.