Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Τι έχουν πετύχει οι ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Κορινθίας

Προσθήκη λεζάντας
Αυτό  είναι το Κορινθιακό 
πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας 
 Η βαθμολογία του τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας που αξίζει να την διαβάσουν οι φίλαθλοι που νοιάζονται για το ποδόσφαιρο και θα καταλάβουν πολλά. 



Πρώτη  είναι η ομάδα Κόρινθος 06 που παίζει ποδόσφαιρο αξιώσεων. Αλλά την περσινή Κόρινθο 06 κανένας δεν θα μπορέσει να πλησιάσει. Να γιατί επιμένω και γράφω ότι ο Μιχάλης Τσιχριτζής λήστεψε  όχι μόνο το πρωτάθλημα  από την ομάδα φιγουρίνι  αλλά τον ιδρώτα παικτών και τεχνικού τιμ και το οικονομικό μάτωμα του προέδρου  που είναι τραγικό όταν γνωρίζει ότι η ομάδα του είναι ικανή να αγωνιστεί σ ανώτερες κατηγορίες και δεν μπορεί γιατί δεν το θέλει ο Τσιχριτζής. Έχει αγωνιστεί σ εννέα αγώνες και έχει πετύχει ισάριθμες νίκες και έχει 25 βαθμούς γιατί οφείλει από πέρυσι δυο βαθμούς. 
Την δεύτερη θέση με 20 βαθμούς ( 6 νίκες 2 ισοπαλίες και μια ήττα ) κατέχει το Λουτράκι. 
Την τρίτη θέση το Ζευγολατιό με 18 βαθμούς ( 5 νίκες 3 ισοπαλίες και 1 ήττα)
 Στην τέταρτη θέση είναι ο Πέλοπας Κιάτου με 5 νίκες 2 ισοπαλίες 2 ήττες και 17 βαθμούς 

Και δεν είναι τυχαίο ότι το Λουτράκι --το Ζευγολατιό και ο Πέλοπας έπαιζαν κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2017- 2018  στην τρίτη εθνική κατηγορία και σήμερα είναι κάτω από την Κόρινθο 06 με διαφορά. Αυτό είναι το έγκλημα του Μιχάλη Τσιχριτζή Στέρησε από το ποδόσφαιρο μια ομάδα που θα μπορούσε να χτυπήσει το πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας Και ευνόησε σκανδαλωδώς τον Π Α Σ Κόρινθο που απέχει από τον τελευταίο 2 βαθμούς και από τον πρώτο 14  και να βρισκόμαστε στην έβδομη αγωνιστική 
Η ευχάριστη έκπληξη του του πρωταθλήματος είναι ο Τενεάτης που βρίσκεται στην πέμπτη  θέση και έχει 16 βαθμούς τους μάζεψε με 4 νίκες 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. 
Την έκτη θέση μοιράζονται ο Πανκαμαριακός και ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου  που και δύο έχουν 14 βαθμούς μια και πέτυχαν 4 νίκες 2 ισοπαλίες και τρεις ήττες. 
Την όγδοη θέση η ομάδα του χωριού με 300 κατοίκους το καμάρι τους η Θύελλα  Πετρίου με 13 βαθμούς ή 3 νίκες 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Ο Άγιος Γεώργιος κοσμεί την ένατη θέση με 12 βαθμούς αφού έχουν πετύχει 4 νίκες 0 ισοπαλίες και 5 ήττες   
Την δέκατη θέση το χωριό μ ου η Κλένια με 9 βαθμούς αφού πέτυχε 2 νίκες και και 3 ισοπαλίες και 4 ήττες 
Την ενδέκατη θέση κατέχουν ο Σαρωνικός με την Ελλάδα Βέλου με 8 βαθμούς που τους ψάρεψαν 2 νίκες και 2 ισοπαλίες Για τυπικούς λόγους αναφέρουμε και τις 5 ήττες 
την δεκάτη τρίτη θέση μοιράζονται ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου και ο Αστέρας Δερβενίου με 7 βαθμούς Ατρόμητος 1 νίκη 4 ισοπαλίες και 4 ήττες  και ο Αστέρας 2 νίκες 1 ισοπαλία και 6 ήττες.
Την δεκάτη πέμπτη ο Παννεμεατικός 1 νίκη 3 ισοπαλίες και 5 ήττες και 6 βαθμούς 
Και την δεκάτη έκτη οι Άγιοι Θεόδωροι με 2 βαθμούς με 0 νίκες 2 ισοπαλίες και  7 ήττες.