Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Το παραγάδι τγου Νικηφόρφου



Όταν μια φορά τα κάνεις μούσκεμα δεν μπορείς ποτέ να τα στεγνώσεις Και ενώ δείχνεις τα γεννητικά σου όργανα να συνεχίζει να σε ορίζει η ένωσης ως παρατηρητής τάξεως ενώ είσαι της αταξίας . Μετά από αυτή την ενέργεια σου ότι και να κάνεις όλα είναι φυσιολογικά. Παρακολουθώ αγώνες ποδοσφαίρου πάνω από εξήντα χρόνια και πρώτη φορά ένδεκα λεπτά να παίζουν διαφημίσεις και μηνύματα από μεγαφώνου και κανενός το αυτί να μη ιδρώνει.Νομίζω ότι τέτοια ξεφτίλα πρώτη φορά έχω παρακολουθήσει.

Όταν ο διαιτητής Ρούτσι σφύριξε την έναρξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων Κόρινθος 06 ( πρώτη στο πρωτάθλημα και με διαφορά ) και του Αγίου Γεωργίου ( μια νοικοκυρεμένη ομάδα ) οι φίλαθλοι που είπαν παρών ήταν είκοσι δυο ( 22 )
Αν και το εισιτήριο μου 
έφερε όπως βλέπετε τον αριθμό 1010 και δεν μπορώ να καταλάβω πως το Λογιστήριο βρίσκει άκρη 
Προσωπικά  αδυνατώ να καταλάβω αν και έτυχε να διαχειριστώ ακόμα και Ευρωπαϊκούς αγώνες. 
Περιμένω μια απάντηση από τον τραυματιοφορέα  Γιώργο Βορινιώτη που είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Γενικέ βάστα γερά και δυνατά γιατί θέλει πολύ μεγάλη δύναμη να ισοπεδώνεις προπονητές και διαιτητές. Και έχοντας την ιδιότητα του τραυματιοφορέα να βάζεις στο περιθώριο καθ ύλη αρμοδίους