Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Το παραγάδι του Νικηφόρου.


Ακόμα στο δρόμο για την Νεμέα είναι ο Σταύρος Μπινιάρης  και έπεσε το πρώτο θετικό αποτέλεσμα Ο
Παννεμεατικός για το Κύπελλο Κορινθίας στο Κιάτο απέκλεισε το Κιάτο. Και έτσι και πάλι δικαιώθηκα 
Δηλαδή πιστεύω ότι ο Παννεμεατικός ενώ έχει ομάδα δεν υπήρχε αυτός που θα μπορούσε να τους συντονίσει Και μόλις βρέθηκε ο συντονιστής να τα αποτελέσματα Βέβαια οι φανατισμένοι φίλοι του Σταύρου  Μπινιάρη θα υποστηρίζουν ότι άλλαξε"στρώμα " μια και τώρα θα κοιμάται στη Νεμέα. Και ο Νικηφόρος τους απαντά. Θέλω να βλέπω μια ομάδα να παίζει σωστά και ας κοιμάται ο προπονητής του. Αυτό σημαίνει ότι έχει κάνει σωστή προπόνηση την οποία την εφαρμόζουν οι παίκτες στον αγώνα.και δεν έχουν ανάγκη του Δασκάλου. 


Στον αγώνα για το Κύπελλο Κορινθίας μεταξύ των ομάδων  Πέραχώρας --Α Ο Λουτράκι είδα με πολύ μεγάλη ικανοποίηση  να υπερασπίζεται  την εστία του  Α Ο Λ  ο Παπαφίλης Δεν το κρύβω  η ικανοποίηση θα ήταν ολοκληρωμένη αν στη θέση του αναπληρωματικού ήταν ο Κιούλος. Και σ έναν άλλο αγώνα τακτικός ο Κιούλος  και αναπληρωματικός ο Παπαφίλης. Ομολογώ ότι αυτό δεν μ άφησε  να χαρώ Γιατί η απουσία του Κιούλου με λύπησε. 

Πληροφορήθηκα  ότι στον αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας και στον αγώνα Αετού Κρυονερίου και Ρομά. Προσωπικά δεν πιστεύω τίποτα γιατί αν το 10% υπηρετούν την αλήθεια αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο της Κορινθίας πρέπει να ντρέπονται. Αλλά που να βρεθεί η ντροπή που σπανίζει στην οδό Νοταρά 48