Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Γιάννης Λάμπρου :Υπάρχει αισιοδοξία για τον Π Α Σ τον Οχλοκράτει.


Γράφει ο δημοσιογράφος Γιάννης Λάμπρου 

Με αισιοδοξία στον Ηλυσιακό ο ΠΑΣ Κόρινθος




Σχολιάζει  ο Νικηφόρος 

Αλήθεια που την βρήκες την λέξη αισιοδοξία  για να την βάλεις ως επικεφαλίδα στο σχόλιο σου βρε Γιάννη ;Αφού η ομάδα του Π Α Σ Οχλοκράτης έχει δώσει έξι αγώνες και νίκησε εκτός έδρας τον Χαραυγιακό που  έχει το μαύρο χάλι του. Μια νίκη και μια ισοπαλία  και τέσσερις ήττες Πήρε τα πόδια από ένα πτώμα που άλλοι τον είχαν σκοτώσει.
Δυο ισοπαλίες την μια με την Καλλιθέα που κοσμεί την προτελευταία θέση με τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες Και την άλλη με την ομάδα Πανθηραϊκού που αυτή έχει δυο νίκες δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. 
Και΄ έχασε από τον Αιολικό  και Ιερόθεο στην έδρα της και από την Χαλκίδα εκτός. Και σήμερα είναι στην ένατη θέση επί συνόλου δώδεκα. 
Βλέπω ότι δεν έχεις διαβάσει ότι ο Δημήτρης Λέκκας θέλει του φιλάθλους της Κορινθίας να γίνει όχλος και που θα τον εξουσιάζει ο Π Α Σ Κόρινθος Και εγώ τον έβγαλα τουν Π Α Σ Οχλοκράτη. Κουβέντα δεν έγραψες 
Ούτε για την κίνηση του κ. Σταυρέλη που μαζί με τον Βασίλη Νανόπουλο στράφηκαν εναντίον του Πνευματικού που δεν τους έδωσε 30.000 ευρώ. Δεν είδα να πάρεις καμία θέση. Ούτε να ρωτήσεις αυτή την ομάδα φάντασμα ποιος την διοικεί Και πως θα πάει μπροστά όταν δεν έχουν ούτε τον διαιτητή να πληρώσουν.  .