Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Τάσο Πέρα φύγε πριν σε διώξουν

Και πολλά μέλλει να μάθεις
αν το Ασήμαντο εμβαθύνεις  Οδυσσέας Ελύτης 


Κάποτε μετά από έναν ΄φιλικό αγώνα Πέλοπα Κιάτο --που ήσουνα προπονητής -- και Α Ο Λουτρακίου  έγραψα ότι να φύγεις από την ομάδα του Κιάτου που δεν
ήταν προετοιμασμένη να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας. 
Αναπάντεχα βρέθηκες στο τιμόνι της Κορίνθου 06 επειδή ο Σταύρος Μπινιάρης για λόγους υγείας δεν μπόρεσες να συνεχίσει. Και αυτομάτως βρέθηκε στη Νεμέα μισή ώρα από την Κόρινθο να κάνει το κουμάντο στο Παννεμεατικό. 
Ένα το κρατούμενο και αυτό να μη το ξεχνάς .
Και πάλι για δεύτερη φορά βρίσκομαι στη δύσκολη θέση για να σου πω φωναχτά να φύγεις από την ομάδα της Κορίνθου 06 γιατί αν δεν το κάνεις αγέρωχα θα υποχρεωθείς  να το κάνεις ταπεινωτικά.
Δυστυχώς στην ομάδα Κόρινθος 06 διοικεί μια πανίσχυρη αυλή που κανένας δεν μπορεί να πάει κόντρα 
Έχουν υποχρεώσει τον πρόεδρο Μπινιάρη να ιππεύσει το πλέον ατίθασο άλογο που είναι το καλάμι.  Και από εκεί επάνω δίνει εντολές καθ υπαγόρευση της αυλής. Που υπάρχει τεχνικός Διευθυντής ο Γιώργος Φουρναράκης χωρίς να έχει καμία σχέση με το αξίωμα. Πλην όμως είναι το μάτι και το αυτί του προέδρου παντού. Δεν προκαλεί γιατί ο ρόλος του είναι να γνωρίζει τα πάντα.
Γενικός Αρχηγός είναι το πρωτοπαλίκαρο του Πισιμίση που κάνει μεταγραφή και έρχεται στην Κόρινθο 06 χωρίς να γνωρίζουμε  τους λόγους της αλλαγής στρατοπέδου. Από την πρώτη μέρα ανοικτά μπαίνει στα καθήκοντα του προπονητή Πέρρα. και κάνει παρατηρήσεις  σε παίκτες παρουσία του προπονητή. και σε γενική θέα των φιλάθλων. Εκεί Τάσο γίνεσαι υποτακτικός του γενικού αρχηγού που κάθε μέρα θα σε υποτιμά.
Αλλά υπάρχει και ο γυμναστής της ομάδας που ήρθε στον τόπο που καθόταν ο προπονητής του Αγίου Γεωργίου και τον χαρακτήρισε αληταρά. 
Τάσο επειδή έχω συνεργαστεί μαζί και επομένως σε γνωρίζω σε συμβουλεύω να φύγεις γιατί θα σε υποχρεώσουν μια και δεν είσαι του γούστου τους. 
Επίλογος 
Ο  Σταύρος Μπινιάρης αν και άρρωστος παραιτήθηκε και πήγε στην Νεμέα Και είχε τον τίτλο του κοιμισμένου του πάγκου. Ιδιότητα την οποία απέκτησες και εσύ. Και τα βαφτίσια του κοιμισμένου τα έκανε ο Γιώργος Βορινιώτης στον αγώνα Ζευγολατιού --Κόρινθος 06.