Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Υπάρχει λυχνάρι στο τούνελ της Κορινθιακής διαιτησίας που μπορεί να γίνει προβολέας αρκεί να φύγουν όλοι αυτοί που θέλουν τον σκοταδισμό.

Οι νέοι διαιτητές που υπάρχουν στους καταλόγους της ένωσης κοσμούν στην
κυριολεξία την διαιτησία της Κορινθίας Για να ολοκληρωθεί  η εικόνα προς το καλύτερο πρέπει να εξαφανιστούν δυο πρόσωπα που το όνομα τους συμβολίζει όχι στασιμότητα αλλά δυστυχώς πισωγύρισμα. 
Ο Δημήτρης Γκρούτσης με τις πράξεις του αλλά και με τις παραλείψεις του έχει θέσει τον εαυτόν του εκτός διαιτησίας Και ο Λουδοβίκος 14 επιμένει να τον χρησιμοποιεί επειδή είναι κομματάρχης  του. 
Και ήδη έπρεπε να φύγει το όργανο του συστήματος ο πρόεδρος των διαιτητών που σε κάθε δύσκολη περίπτωση παίρνει θέση υπέρ της οδού Νοταρά 48 με μανιφέστα που  ο κανονισμός του απαγορεύει  να τα βγάζει και να παίρνει θέση Αν αγαπούν την διαιτησία ( που πολύ αμφιβάλουμε ) πρέπει να φύγουν από το χώρο που μάλλον κακό κάνουν 
Για τον διαιτητή Ρούτσι και έχω γράψει και έχω πει πολλά και δικαιολογημένα γιατί μου έδωσε το δικαίωμα. Από την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο μου και πάλι μου έδωσε το δικαίωμα δημόσια να τον επαινώ για το άψογο της διαιτησίας και για την αθλητική του παράσταση