Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Η Κόρινθος 06 δεν αναδείχτηκε ακόμη πρωταθλήτρφα


Προσοχή !!! Διαιτητής ο επόπτης Κωνσταντόπουλος είναι νάρκη στα θεμέλια του Κορινθιακού ποδοσφαίρου !!!

                                                   Αποτέλεσμα εικόνας για δΙΑΙΤΗΤΙΚΆ ΣΚΊΤΣΑ

Ο αγώνας Κόρινθος 06 --Ηρακλής Ξυλοκάστρου ήταν των χαμένων ευκαιριών
Θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε την ανικανότητα των παικτών να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα Αλλά έχουμε και την άλλη πλευρά που ορισμένοι παίκτες της
πρώτης ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα νομίζουν ότι κατέκτησαν τον τίτλο και αδιαφορούν για το αποτέλεσμα αν και έχουν 21 ακόμα αγωνιστικές για να φτάσουμε στο τέλος 
Το να κοιτάς τον αντίπαλο σου από ψηλά είναι ότι και το χειρότερο.για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δεν πρέπει να χάνει την παραμικρή ευκαιρία. 
Γιατί όταν μια ομάδα όταν νικάει με μεγάλο σκορ δεν υποτιμά τον αντίπαλο της αλλά στέλνει το μήνυμα ότι εμείς είμαστε άξιοι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.
Και εδώ είμαστε υποχρεωμένοι να τονίσουμε σε κάποιους παίκτες και των δυο ομάδων ότι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα ομαδικό.
Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου είναι μια πειθαρχημένη ομάδα και αν απουσίαζε το νούμερο τρία θα έφερνε σε πιο δύσκολη θέση τους παίκτες της Κορίνθου 06 που νομίζουν ότι ο Αναστασιάδης δεν τους κάλεσε στην εθνική.
Να προσέξει ο ποδοσφαιριστής Μαγγίνας που είναι μεν καλός αλλά για να μπορέσει να βλέπει την φάτσα του στην τηλεόραση θέλει να δουλέψει και να είναι σοβαρός και απλός στο παιχνίδι του.Γιατί έχει την δυνατότητα να προχωρήσει και θα είναι κρίμα να έχει την τύχη τόσων προικισμένων που χάθηκαν Η Κόρινθος 06 είναι η αρχή και όχι το τέλος της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας. 
Τελικά ο αγώνας είχε μεγάλο ενδιαφέρον αφού δημιουργήθηκαν φάσεις που ευχαρίστησαν του φιλάθλους που ήταν δυστυχώς πολύ λίγοι. 

Διαιτησία 

Νόμιζα ότι ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος  είχε προηγούμενα με την Κόρινθο 06 Χθες δυστυχώς διαπίστωσα ότι διατηρεί την αντιπάθεια αλλά είναι και τρομερά ανίκανος.Η επιτροπή επηρεασμένη ότι είναι αξιολογημένος βοηθός μπορεί να διαιτητεύσει και στην θέση του κεντρικού έναν αγώνα τοπικό μεγάλης σημασίας. Άλλο επόπτης της Σούπερ Λίνγκα και άλλο διαιτητής του αγώνα Κόρινθος 06 με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Γι αυτούς τους αγώνες υπάρχουν διαιτητές που δεν πρέπει να τους βάζεις να διαιτητεύουν αγώνες της Β κατηγορίας όπως παράδειγμα ο Κέκερης που μπορεί να διευθύνει και αγώνες πρώτης εθνικής κατηγορίας. 
Και ο επόπτης που ήταν από την πλευρά του δρόμου που οδηγεί στα Εξαμίλια πρέπει να επιστρέψει στα θρανία για να μάθει πότε ένας παίκτης είναι οφσάιντ   Είμαι βέβαιος ότι ο παρατηρητής Διαιτησίας θα τα έβγαλε όλα τέλεια και για τον λόγο αυτόν έχουμε διαιτητές κατευθυνόμενους και πρωταθλήματα χειριζόμενα.