Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

ο Άγιος Ιερόθεος διέλυσε τον ΟΧΛΟΚΡΦΑΤΗ Και δεν έχουν φύγοι τα τσιμέντα από το γήπεδο του Συνοικισμού.


Πάρε τον θεωρητικό του όχλου και φύγετε από την ομάδα που είχατε το θράσος να βαφτίσετε ΟΧΛΟΚΡΆΤΗ !!!
Σ αυτούς κ. Σταυρέλη θέλετε να δώσετε 30.000  ευρώ  ή 10.200.000 δραχμές  Ντροπή !!!



Αυτή είναι η ενδεκάδα Οχλοκράτη 

 ΚΟΡΙΝΘΟΣ  (ΟΧΛΟΚΡΆΤΗΣ)   (Γιάννης Βασιλόπουλος)Λουτριώτης, Παπανικολάου, Ντόκο, Λαμπρόπουλος, Παϊκόπουλος (46΄ Γάλας) Σιδέρης, Καραγιάννης, Παυλόπουλος, Μαναριώτης, Τορεσάνι, Ιορδανίδης.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Μετά την  επωνυμία της ομάδας ακολουθεί ένα όνομα που εμένα μου συστήθηκε ως ο κ. Γ@Μ@Ω και εδώ επέχει την θέση του προπονητή  που σημαίνει υπάλληλος της ομάδας που πληρώνεται. για κάποιο έργο που κάνει. Και εγώ το θεωρώ αποτυχημένο γιατί πρωταθλήτρια Κορινθίας βγήκε με διάφορα σκηνοθετημένα κομμάτια που άφησαν  εποχή  Και αυτά θα υποχρεωθώ να τα αποδείξω και στις αίθουσες των δικαστηρίων. Αυτός ο αποτυχημένος προπονητής είχε το θράσος να απευθυνθεί στο εκλογικό σώμα και να χαρακτηρίσει τον νυν Δήμαρχο νεκροθάφτη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου και να  μη ψηφιστεί από τους δημότες 
Όταν αυτό δεν έχει σχέση  με τα καθήκοντα του προπονητή. Και αντί να του δείξουν την πόρτα υπάρχουν άνθρωποι που τον χειροκροτούν γιατί το μόνο θετικό που έχει προσφέρει  να βρίζει τον Δήμαρχο Κορινθίων και να ζητάει από τους δημότες να μη ψηφίσουν  τον Νεκροθάφτη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Και αυτός που έχει γελοιοποιήσει  μαζί με τον συνεργάτη του τον ιστορικό Π Α Σ ζητάει να του δώσουν 30.000 ευρώ όχι ως προπονητή  ή άλλη ιδιότητα αλλά ως υβριστή του Δημάρχου. 

Νίκο Στυαυρέλη  αυτοί οι παίκτες απαρτίζουν την ομάδα του Π Α Σ  Οχλοκράτη 

Λουτριώτης, Παπανικολάου, Ντόκο, Λαμπρόπουλος, Παϊκόπουλος (46΄ Γάλας) Σιδέρης, Καραγιάννης, Παυλόπουλος, Μαναριώτης, Τορεσάνι, Ιορδανίδης.

Πόσοι από αυτούς δεν είναι γυρολόγοι;
.Πόσοι προέρχονται από τις Ακαδημίες των ομάδων της Κορινθίας ;
Πόσα κοστίζουν και από που καλύπτονται;
Γιατί δεν έκανε μήνυση στον Βαζέχα  ο κ. Γ@Μ@Ω
μ αυτά που είπε για την ιστορική ομάδα που την εξέθεσε Πανελληνίως.  ;