Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να εισπράξει o οχλοκράτης το εγκριθέν από το δήμο Κορινθίων εγκριθέν ποσόν ;





Ένα από τα νεκροταφεία που δημιούργησες  είναι το γήπεδο του Σολωμού που έχεις βγάλει και την φωτογραφία 
                                                   








Κόρινθος

Σήμερα η Συνεδρίαση του Δ.Σ. Κορινθίων


Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων
στο 







Δημαρχιακό Κατάστημα (οδός Κολιάτσου 32, 2ος όροφος) με τα  παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
_______________________________________________________________ 

  1.  
  2. Αίτημα Δημοτικών Συμβούλων για επιχορηγήσεις των ποδοσφαιρικών σωματείων ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γ ΕΘΝΙΚΗ) και λοιπών συλλόγων Α΄, Β και Γ΄ κατηγορίας του Δήμου μας.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Ήμουνα εκτός Κορινθίας και δεν μπόρεσα να έρθω στην συνεδρίαση για να καμαρώσω αυτούς τους Δημοτικούς Συμβούλους που μίλησαν για να πάρει ο Π Α Σ ΟΧΛΟΚΡΑΤΗΣ το ποσόν των 20.000  ευρώ ή σε δραχμές 6.800.000 σε μια εποχή που δυστυχώς πολλές οικογένειες δεν θα στρώσουν Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Ο Δήμος Κορινθίων έπρεπε πρώτα να ψάξει και μετά να αποφασίσει. Και θα παρακαλέσω  κάθε αρμόδιο ή αναρμόδιο να μου δώσουν τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου για να μάθω τόσο εγώ όσο και αυτοί που με διαβάζουν τους πρωταγωνιστές που ψήφισαν να σκορπιστούν   στους ανέμους τα χρήματα των δημοτών. 

Κύριε Δήμαρχε 

Να βγάλετε μια ανακοίνωση και να ζητάτε σε ποιους ο Π Α Σ Οχλοκράτης οφείλει ευρώ και θα βρεθείτε προ εκπλήξεων Καλύτερα όμως είναι να φωνάξετε του Αρκάδιο Βαζέχα να σας τα πει από πρώτο χέρι. 
Να ζητήσετε τα πρακτικά της Γενικής συνέλευσης που τους ψήφισε για να διοικούν αυτούς που θα σας φέρουν τα ονόματα για να εισπράξουν τα χρήματα των δημοτών Και στο τέλος τους προϋπολογισμούς και οικονομικούς απολογισμούς αυτών που διοικούν τα τελευταία  χρόνια τον Οχλοκράτη. Και να ζητήσετε από τον Δημοτικό Σύμβουλο σας  κ. Γεώργιο Μουρούτσο  να σας ενημερώσει για την θεωρία τον καθηγητή  του Διοικητικού Δικαίου Δημήτρη Λέκκα περί Όχλου.