Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Ο κ. Γ@Μ@Ω από κατηγορούμενος ...εισαγγελέας !!!

Μετά την Νίκη της ομάδας επί του Χαραυγιακού που πηγαίνει από ήττα σε ήττα 


                                 Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, κείμενο και υπαίθριες δραστηριότητες


Κάλεσμα του κόσμου για γίνει ο δωδέκατος παίκτης της Μπάρτσα 


Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, κείμενο και υπαίθριες δραστηριότητεςΔεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο


Και μετά την πανωλεθρία από τον Άγιο Ιερόθεο τα ξεχάσαμε  όλα και ούτε καν ενημέρωση για το αποτέλεσμα Και αυτό συμβαίνει με τα μέσα ενημέρωσης  που γράφουν ακόμα και τα αποτελέσματα του παιδικού πρωταθλήματος και ούτε μια αράδα για τον αγώνα Π Α Σ Οχλοκράτης --Ιερόθεος γιατί έχασε με 1-4 και αυτό το θεωρούμε υποτιμητικό για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. και για τον λόγο τηρούμε άκρα του τάφου σιωπή. 
Και εμείς βάζουμε την ομάδα του Οχλοκράτη πάνω απ όλα και αψηφούμε που έχει πετύχει μόνο μια ( 1 ) νίκη εκτός έδρας και έχει στο παθητικό του τρεις ( 3 ) ήττες που  μέσα στο σπίτι του είναι οι  δυο ( 2 )  Και δυο ισοπαλίες η μία ( 1 ) μέσα στο σπίτι του. Έχουμε έξι ( 6 ) αγωνιστικές και ενώ έπρεπε να έχει δέκα οκτώ ( 18 ) βαθμούς έχει συγκεντρώσει μόνο πέντε ( 5 ) Που σημαίνει ότι έχει χάσει δέκα τρεις βαθμούς Σ άλλες περιπτώσεις θα είχε απολυθεί ο προπονητής που ευθαρσώς τον έχει αμφισβητήσει ο ποδοσφαιριστής Βαζέχα. 
Και όχι δεν απολύεται  ο προπονητής κ. Γ@Μ@Ω αλλά άνθρωποι που διοικούν το Δήμο του έδωσαν το δικαίωμα να βρίζει τον Δήμαρχο Πνευματικό και να συνιστά στους Δημότες να μη τον ψηφίσουν. Ο μη ικανός κατά τον Βαζέχας προπονητής που δεν έχει τίποτα θετικό  στο ενεργητικό του χαρακτηρίζει τον πρωταθλητή Δήμαρχο στην κατασκευή των γηπέδων ποδοσφαίρου Νεκροθάφτη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.
Κάποιοι θα υποστηρίζουν ότι κατέκτησε ένα πρωτάθλημα. Λάθος πολύ μεγάλο  Αυτό το λήστεψε ο Μιχάλης Τσιχριτζής από την Κόρινθο 06  και θα το αποδείξω στο δικαστήριο. Που επιτέλους εκεί με οδήγησε ο Λουδοβίκος 14. 
Και βλέπω ένα ευχαριστήριο για τον πολιτικό πλέον Θανάση Πισιμίση που στηρίζει την ομάδα Ενώ κάποτε είχε δηλώσει ότι κάποιοι επιχειρηματίες ενώ έδωσαν ευρώ δεν γνωρίζουν που πήγαν. Τώρα θα μου πείτε έρχονται εκλογές και πρέπει να έχουμε ασθενή μνήμη λόγω ψήφων Και επειδή εγώ ποτέ δεν θα πολιτευθώ έχω πολύ δυνατή μνήμη.