Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Αν επικρατήσει ο όχλος στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο θα έχουμε θανατηφόρους τραυματισμούς



Τσαρλς ΜπουκόφσκιΗ διαφορά μεταξύ δημοκρατίας και δικτατορίας είναι ότι στη δημοκρατία ψηφίζεις πρώτα και παίρνεις διαταγές μετά. Στη δικτατορία, δεν χρειάζεται να χάσεις τον καιρό σου ψηφίζοντας.






Αποτέλεσμα εικόνας για Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κορινθίων
Η εκκλησία του Δήμου Κορινθίων που η πλειοψηφία των συμβούλων  απαίτησε να δοθούν 30.000 ευρώ στους θιασώτες της οχλοκρατίας. Δοξάστε τους. 



Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων 

Διάβασα ότι δέκα έξι ( 16 ) Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κορινθίων ψήφισαν να δοθεί μια επιχορήγηση στην ομάδα που ο Γενικός της Γραμματέας την βάφτισε ΟΧΛΟΚΡΑΤΗ λέξη που δεν υπάρχει στο λεξικό του Μπαμπινιώτη

Αλλά αξίζει να ακούσουμε τι υποστηρίζει ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας--VIDEO 


Όχλος σημαίνει
 σύνολο πολλών ανθρώπων που χαρακτηρίζονται από ομαδική ψυχολογία και κυριαρχία των ενστίκτων: 

Οχλοκρατία Σημαίνει

Και αυτή την παράξενη θεωρία την υποστηρίζει το νούμερο 2 της ομάδας που θέλουν οι δημοτικοί σύμβουλοι να του δώσουν 30.000 ευρώ τον άνθρωπο που θέλει τους φιλάθλους να γίνουν όχλος ( ότι το χειρότερο για το ποδόσφαιρο )
και την ομάδα να γίνει οχλοκράτης  που δεν την βρήκα τη λέξη στο λεξικό του Μπαμπινιώτη Γιατί δεν υπάρχει μια και τον όχλο κανένας δεν μπορεί να τον κρατήσει. Και όλα αυτά να τα πει παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Μουρούτσου  που είναι χορηγός της ομάδας που ο γενικός της την βάφτισε ΟΧΛΟΚΡΑΤΗ Και όχι κανένας δεν επαναστατεί αλλά θέλουν να δώσουν ακόμα και χρήματα σ αυτούς που πιστεύουν στην δύναμη του όχλου. 
Και κανένας αρμόδιος ( εισαγγελέας --Αστυνομικός διευθυντής ) δε μετρά τα λόγια που βγήκαν από το στόμα του Γενικού Γραμματέα και να του πει ότι στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατικό πολίτευμα. 
Βέβαια από τον Λουδοβίκο 14 δεν έχουμε καμία απαίτηση.Γιατί όπως έγγραψε ο Διευθυντής του γραφείου τύπου της Κορίνθου 06 Γιάννης Λάμπρου είναι ο ΟΧΛΟΚΡΆΤΗΣ η ομάδα της καρδιάς του Με τι καρδιά να κάνει κακό όχι παρανομώντας αλλά εφαρμόζοντας... τον νόμο  Γιατί εδώ έχουμε όχι δυσφήμιση του ποδοσφαίρου αλλά του δημοκρατικού πολιτεύματος.