Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Υποστηρίζουμε τον κ. Γ@Μ@Ω επειδή βρίζει τον Πνευματικό δεν ανεβαίνετε Νίκο Σταυρέλη!!!

Τα προς το ζην τα κερδίζεις από αυτά που παίρνεις. Τη ζωή, όμως, την κερδίζεις από αυτά που δίνεις           Ουίνστον Τσόρτσιλ

                              Αποτέλεσμα εικόνας για Σταυρέλης

Όταν άκουγα το όνομα σου Νίκο Σταυρέλη να το προφέρουν με σεβασμό στο Λουτράκι δηλώνω ότι ψήλωνα γιατί είχες ρίζες από το νησί που κάποτε
φοβόσουν να πεις ότι είσαι Μυτιληνιός. Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Που όλοι είχαν σχέση με την ελευθερία του λόγου και της σκέψης. Και όταν διάβασα ότι είσαι ένας από τους στυλοβάτες μιας αρρωστημένης κατάστασης (που πίστευα  ότι ο Νίκος Σταυρέλης θα ήταν ο σημαιοφόρος να την εξαφάνιση της ) διαπίστωσα ότι ήσουνα  υπέρμαχος. 
Προσπάθησα να δικαιολογήσω αυτή την προτίμηση  σου και όχι μόνο δεν βρήκα το παραμικρό θετικό στοιχείο αλλά η επιλογή του πατριώτη μου στην κυριολεξία με ανατρίχιαζε  Γιατί έψαξα να βρω κάτι το θετικό στο φαινόμενο που μου συστήθηκε ως ο κ. Γ@Μ@Ω και δεν βρήκα το παραμικρό που να αντέχει ενός καλού λόγου. 

Να τι είπε ένας ποδοσφαιριστής με όνομα βαρύ λόγω πατέρα.   


Αρκάδιος Βαζέχα: Πήραμε το πρωτάθλημα και μείναμε απλήρωτοι 

Ένα πράγμα με έχει πικράνει πολύ. Η στάση της διοίκησης προς του ποδοσφαιριστές. Προσωπικά αισθάνομαι ότι δεν άξιζα τέτοια συμπεριφορά. Καταφέραμε με τους συμπαίκτες μου να βγάλουμε την ιστορική Κόρινθο από το τοπικό πρωτάθλημα με πολύ αγώνα και θυσίες. Αλλά οι περισσότεροι μείναμε απλήρωτοι.
Ο κόσμος δεν ξέρει αν όλα πάνε καλά μέσα σε μια ομάδα, βλέπει μόνο όσα φαίνονται στο γήπεδο, δεν είναι έτσι όμως. Αρκετοί ήταν αυτοί που πλήρωσαν για να φύγουν και να μπορέσουν να βρουν ομάδα για φέτος. Ακόμα και το ότι κάναμε μπάνιο με κρύο νερό όλο το χειμώνα, είναι απαράδεκτο.
Για τις κάτω του μετρίου προπονήσεις δεν θα μιλήσω… Προσωπικά πλήρωνα από την τσέπη μου προπονήσεις και αποκατάσταση για να βρίσκομαι στο επίπεδο που πρέπει. Δεν είναι τυχαίο που ο σύλλογος έκανε τόσες μεταγραφές, απλά το αποτέλεσμα φαίνεται, δυστυχώς στο τέλος. Οπως δεν είναι τυχαίο το ότι δεν έμεινε κανείς από πέρσι. Η Κόρινθος καταστρέφεται από τη διοίκησή της. Μακάρι τα παιδιά που πήγαν φέτος στην ομάδα να μην υποστούν τα ίδια. Είναι στενάχωρο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε μια ομάδα που κάποτε βρισκόταν στα μεγάλα σαλόνια της χώρας.

Νικηφόρος 

Είπε ο κ. Γ@Μ@Ω ότι θα κάνει μήνυση στον Βαζέχα και ακόμα  την περιμένουμε Έγραψαν στους τοίχους του σπιτιού μου 

Προσθήκη λεζάντας


Έβριζαν εν χορό την πεθαμένη μάνα μου " Νικηφόρε σ αγαπούμε την μάνα σου γαμούμε" Και ενώ ήταν υποχρεωμένη η ένωση να με υποστηρίξει βάσει του κανονισμού αδιαφόρησε. 
Αυτόν που υποστηρίξατε ζήτησε από βιοπαλαιστή  7.000 ευρώ για να δώσει ελευθέρα στο 13 ετών παιδί του 
Και εδώ ταιριάζουν τα λόγια του Κωστή Παλαμά :
Κι έκραξες : " Φωτιά !να κάψω την Παράδεισο !"
Κι έκραξες :" Νερό !την Κόλαση να σβήσω !"