Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Το τοπικό πρωτάθλημα της πρωτης κατηγοτ

Όλοι θα θέλαμε να ψηφίσουμε τον
καλύτερο, αλλά δεν είναι ποτέ υποψήφιος.

 Η αυτοκριτική έχει ένα προνόμιο: Όταν κατηγορούμε 

τον εαυτό μας, έχουμε την εντύπωση πως κανένας 
άλλος δεν έχει το δικαίωμα να μας κατηγορήσει.

Μιχάλη  Τσιχριτζή
Μη έχοντας την δύναμη να με αντιμετωπίσεις με απαγόρευσες σε συνέντευξη να σου υποβάλω ερωτήσεις Έχοντας μάλιστα δίπλα σου δυο αξιωματούχους της ένωσης  τον Τάκη Βράκα που μπροστά στο φακό με χαρακτήρισε υβριστή  και ο αναπληρωματικός ταμίας Νίκος Μαργέτης ( που πρόδωσε εν ζωή τον Σπύρο Νίκα ) με χαρακτήρισε υβριστή και ψεύτη Τώρα προστέθηκε και ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας που με χαρακτήρισε λασπολόγο ψεύτη και υπερβολικό Και εγώ τους αποκαλώ δειλούς κοινούς συκοφάντες Μήπως και κανένας φιλοτιμηθεί και με οδηγήσει στον εισαγγελέα όπως έκανες εσύ πρόεδρε Για να μπορώ να κάνω έστω και στις αίθουσες των δικαστηρίων τις απαγορευμένες ερωτήσεις μου . 
Μιχάλη  Τσιχριτζή
Βρισκόμαστε στην όγδοη αγωνιστική και το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας έχει γίνει κοινώς μπάχαλο Και οι παράγοντες πρέπει να σπάνε πλάκα μια και δεν υπάρχει άλλη ερμηνεία. Ο Α Ο Λουτράκι έχει χάσει τέσσερις βαθμούς αφού του ακυρώθηκαν ένα τέρμα με τον ιστορικό Π Α Σ και ένα με τον Τενεάτη Εδώ μπορώ να γράψω ότι ουδέν κακό αμιγές καλού. Γιατί δεν είναι να περάσει στα μικρά όταν το τέρμα το ακυρώνει ο διπλός πρόεδρος  -- αστυνομικών -- και διαιτητών -- πιστό όργανο του συστήματος. Και το όνομα αυτού Χρήστος Βλαχοπάνος Να σου κάνουν ζημιά αυτές οι προσωπικότητές πρέπει να του λες Κάψε με πρόεδρε αρκεί να μου αλείψεις λάδι.
Ο Πέλοπας έβγαλε ανακοίνωση  Κωνσταντόπουλος -- Πέλοπας 2-1 Στη θέση του Κωνσταντόπουλο  γράφε Π Α Σ Κόρινθος. Που τον Ολυμπιακό Λουτρακίου τον έθαψε ο διαιτητής Πέτρος Ψυχογιός Και όλοι να εργάζονται για τον Π Α Σ που όμως είναι δύσκολα τα πράγματα λόγο ανυπαρξίας του ιστορικού