Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Κρίνω τους ορισμούς διαιτητών που κάνει η επιτροπή της ΄ένωσης χωρίς ίχνος ντροπής.

Κρίνω τους ορισμούς των διαιτητών μήπως κανένας φιλοτιμηθεί και φωνάξει " Δεν πάει άλλο" 


Αγώνας : Π Α Σ Κόρινθος -- Αστέρας Δερβενίου Διαιτητής ο
Σπηλιώτης Με  βοηθούς Μόντζελή Δ και Πιέτρη

Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Στον αγώνα που είναι εντός έδρας φίλε Ανδρέα βάζεις (;;;) χωρίς μεγάλη προβολή ονόματα στους αγώνες του ιστορικού Π Α Σ  Γιατί ένας διαιτητής με όνομα είναι όπλο για την ομάδα που αγωνίζεται εκτός έδρας Αυτό το δίδαξε στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο ο βιομήχανος πολιτικός και ελάχιστος παράγοντας του ποδοσφαίρου  Θάνος Πισιμίσης
Όταν τα πούλησε όλα για να βγάλει το Τζιχριτζή πρόεδρο και   το Ζευγολατιό πρωταθλητή Οι εκτός έδρας αγώνες  που ήταν 15 τους δέκα τους διαιτήτευσαν οι αξιολογημένοι Νεωφυτιάδης -- Κακριδής Γιάννης  από πέντε ο καθένας.
Στο Πετρί πήγε ο Καρσιώτης αξιολογημένος βοηθός πρώτης εθνικής Αλλά μηδέν διαιτητής. Αυτό δεν το γνωρίζουν παρά ελάχιστοι.
Στο Λουτράκι 
Με τον Α Ο Λουτράκι διαιτητής ο κορυφαίος της Κορινθιακής διαιτησίας  σύμφωνα με τα τυπικά. Ο Ρούσσος Αλλά επειδή δεν τον είχαν  μεγάλη εμπιστοσύνη βάλανε και τον Μόντζελη Δ  που ακύρωσε ένα πεντακάθαρο τέρμα του Α Ο Λ.
Με τον Ολυμπιακό  Λουτρακίου  διαιτητή βάλανε το μεγάλο  ταλέντο Μπεκιάρη  Που όμως τον μπόλιασαν με το εμβόλιο που ακούει στο όνομα Πέτρος Ψυχογιός  Που μετά τον αγώνα αυτόν ο Π'ετρος έπρεπε να εγκαταλείψει την διαιτησία που τον εξέθεσε για δεύτερη φορά. Η πρώτη ήταν με την Θύελλα Κ Διμηνιού.
Ο βοηθός Κωνσταντόπουλος πιστό όργανο του συστήματος αν και έκανε τα πάντα χρεώθηκε με την μοναδική ήττα. Βέβαια έδωσε  την νίκη με τον Πέλοπα αλλά η Μεγάλη Πύλη έχει ένα ελάττωμα Δεν ξεχνά.
Και ερχόμαστε στον αγώνα του Σαββάτου  Διαιτητής ένας μη αξιολογημένος Αφού ο αγώνας θα γίνει στον συνοικισμό. Ο Σπηλιώτης είναι πολύ καλός επόπτης Και να μη γίνει καμιά στραβή βάλαμε και τον δοκιμασμένο Μόντζελη Δ


Αγώνας  Πανκαμαριακός -- Α Ο Λουτράκι  Διαιτητής Καρσιώτης  βοηθοί  Παπαδημητρίου  --Τσολάκης Ν
Όπου βλέπω το όνομα Καρσιώτης να διαιτητεύει γελώ γιατί όταν τον προωθούσαν για  διαιτητή και επέμεινα ότι δεν κάνει μου διέκοψε την ραδιοφωνική εκπομπή μου  ο παράνομος ευρισκόμενος  στο χώρο διαιτησίας  Δημήτρης Γκρούτσης λέγοντας " κάποτε θα ντρέπεσαι με αυτά που λες" Μόνο που δεν ντράπηκα εγώ αλλά αυτοί οι ίδιοι που αναγκάστηκαν να τον βγάλουν από διαιτητή και να τον κάνουν πλάγιο και να είναι αψεγάδιαστος . Και από τότε όπου διαιτητεύει γίνεται σεισμός. Εκεί στον Α Ο Λουτράκι πρέπει να ξέρετε ότι ο Πανκαμαριακός έχει Μπάρμπα στην μεγάλη Πύλη  τον σύμβουλο Παπαϊωάννου  Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Και κλείνω με τον αγώνα  Σαρωνικός  Γαλατακίου --Ατρόμητος Χιλιομοδίου. Διαιτητής :  Κακριδής  Βοηθοί :Σαχίνη 
 Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον Κακακριδή γιατί από τότε που τον υποβίβασαν δεν έχει καμία σχέση με την διαιτησία αφού κάνει αγγαρεία Τον βοηθό Παπαδημητρίου δεν θυμάμαι αν τον έχω δει. Για την Σαχίνη την θεωρώ την πρώτη γυναίκα βοηθό της Ελλάδας. Και μετά τον Καρσιώτη την καλύτερη στην Κορινθία. Ευχαριστώ την επιτροπή που με άκουσε κατά το 1\3
Όποιος τολμά ας απαντήσει επώνυμα που κάνω λάθος