Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Προτείνω να ονομαστεί το τοπικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας Πέτρος Ψυχογιός Του αξίζει.

Κανένας δεν επαναστατεί που ο Π Α Σ Κόρινθος έχει τους δικούς του διαιτητές ;


Από εκλεκτός του συστήματος ο Γιάννης Ρούτση δεν ορίζεται
ούτε σε φιλικά του Π Α Σ Κόρινθος γιατί σφυρίζει ότι αυτός βλέπει και όχι οι άλλοι γι αυτόν 

Οι διαιτητές που επιτροπή να διευθύνουν αγώνες του Π Α Σ Κόρινθος

Ηρακλής Ξυλόκαστρου-- Π Α Σ Κόρινθος 
Διαιτητής : Κωνσταντόπουλος  Βοηθοί Μπουρτσοβίτης -Σάνος

Π Α Σ Κόρινθος--Θύθελλα Κ Διμηνιού 
Διαιτητής Ψυχογιος Βοηθοί Γκότσης --Παπαδημητρίου 


Α Ο Λουτράκι -- Π Α Σ Κόρινθος 
Διαιτητής Ρούσσος Βοηθοί Τριαντάφυλλος --Μόντζελής 

Π Α Σ Κόρινθος -- Ζευγολατιο
Διαιτητής  Μπεκιάρης Βοηθοί Σπηλιώτης --Παπαγεωργόπουλος 

Πανκαμαριακός -- Π Α Σ Κόρινθος 
Διαιτητής Σεφέρης Βοηθοί: Μπουρτζοβίτης -- Κλεπετσάνης 

Π Α Σ Κόρινθος --Πέλοπας Κιάτου 
Διαιτητής :Κωνσταντόπουλος Βοηθοί: Τριαντάφυλλο --Σπηλιώτης

Ολυμπιακός Λουτρακίου --Π Α Σ Κόρινθός 
Διαιτητής Μπεκιάρης  Βοηθοί Ψυχογιός--Βορινιώτης 

Ο Διαιτητής Κωνσταντόπουλος και ο Διαιτητής Μπεκιάρης σε επτά αγώνες διαιτήτευσαν τους τέσσερις  Και ο μεν Κωνσταντόπουλος στον ένα αγώνα έκανε ότι μπορούσε χωρίς να μπορέσει να πετύχει τίποτα Στον δεύτερο αγώνα κατά ανακοίνωση του Πέλοπα  ο διαιτητής νίκησε την ομάδα τους. Και ο Μπεκιάρης στον δεύτερο αγώνα που διαιτήτευσε και τον παρακολούθησα άφησε τον βοηθό του  Ψυχογιό να κακοποιεί τους κανονισμούς σε βαθμού κακουργήματος. Οι μεγάλοι διαιτητές τιμωρού ακόμα και τους βοηθούς. Τον πέμπτο αγώνα  τον διεύθυνε ο Ψυχογιός που ήταν ο καλύτερος παίκτης του Π Α Σ Κόρινθος  Τον έκτο αγώνα ο Ρούσσος που ενώ είναι ο πρώτος στην ιεραρχία των διαιτητών της Κορινθίας. προσωπικά τον θεωρώ ανίκανο να σφυρίζει αγώνες σχολικούς του δημοτικού των μεγάλων τάξεων.
Η επιτροπή ορισμού έβαλε  τους διαιτητές Μπουρτσοβίτη  Τριαντάφυλλο και Σπηλιώτη  να παίξουν σε δυο αγώνες  με την ομάδα του Π Α Σ και μια φορά τον Ψυχογιό που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.
Ενώ έπρεπε να είναι ο Π Α Σ στις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας βρίσκεται στην δεύτερη Αφού έχει μια ήττα αν και έκανε ότι περνούσε από το χέρι του ο Κωνσταντόπουλος άρχων της μεγάλης Πύλης να μη υπάρχει αυτό το θλιβερό αποτέλεσμα. Και ερχόμαστε στον αγώνα με την Θύελλα Κ Διμηνιού. Που στο ημιχρόνιο που έχανε ο Π Α Σ  μπούκαρε ο κ. Γ@Μ@Ω με τον υπασπιστή του φούρναρη --γιατρό και του τα είπαν στα Γαλλικά του διαιτητή γι αυτό δεν γράφτηκε δικαιολογημένα τίποτα στο φύλλο του αγώνα Αφού ο διάδοχος του Λευτέρη Καλαρά Πέτρος Ψυχογιός δεν γνωρίζει την Γαλλική. Εδώ πήρε 3 βαθμούς λόγω διαιτητή. Και στον αγώνα με το Λουτράκι  βούτηξε ένα βαθμό λόγο του επόπτη Μόντζελη  Δ που ακύρωσε κανονικό τέρμα του Α Ο Λ.
Ο Πέλοπας Κιάτου έβγαλε ανακοίνωση : Κωνσταντόπουλος --Πέλοπας 2-1 Και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου  με χειρούργο τον Πέτρο Ψυχογιό είχαμε το 1-0 υπέρ του Π Α Σ
Αν αυτό θεωρείται πρωτάθλημα να το χαίρονται  όλοι αυτοί που δεν  ευνοούνται αλλά αυτοί που αδικούνται. Που κανένας δεν επαναστατεί αλλά μοιρολατρικά δέχονται ότι γίνεται γύρω τους.
Ντροπή να συμμετέχετε σ ένα πρωτάθλημα προκαθορισμένο.