Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Παράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου ενώ εσείς ματώνετε οικονομικά από την άλλη σας δουλεύει ο κυρ Μιχάλης Και χρησιμοποιεί την πειθαρχική κατά το δοκούν


Η Πειθαρχική Επιτροπή κατά την συνεδρίαση της 13.11.19 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Αποτέλεσμα εικόνας για Δικαιοσύνη αθλητική"

Πρώτη απόφαση 

Αφού έλαβε υπόψη της όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε σχετικά με τον Αγώνα Πρωταθλήματος  της 9.11.2019  μεταξύ των Σωματείων ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος του εκπροσώπου του  Σωματείου ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗ Κυρ. για παράβαση του 11 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και του επιβάλλει την ποινή της έγγραφης επίπληξης.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Εδώ έπρεπε να μας πει η πειθαρχική επιτροπή τα στοιχεία που τα βρήκε αφού  δεν αναφέρεται  το φύλλο του αγώνα ως πηγή  για την επιβολή της ποινής. Εκεί που ψάχνατε αν ρωτάγατε τον άψυχο   πάγκο που καθόταν ο Καρασταμάτης θα απαντούσε " μα κανένας από εσάς που ψάχνατε δεν έμαθε ότι ο καλύτερος παίκτης  του Π Α Σ Κόρινθος  ήταν ο βοηθός  διαιτητή Πέτρος Ψυχογιός  "  Όσο και να έψαξα δεν βρήκα στον πειθαρχικό κώδικα αυτό που υπάρχει στην αρχή του σκεπτικού ότι συγκέντρωσε στοιχεία μια και ο διαιτητής δεν τους τα έδωσε με το Φύλλο Αγώνα  Κανένας δεν έγραψε το παραμικρό για τον Καρασταμάτη. Πρέπει να μας γνωρίσει η επιτροπή τι βρήκε και που.                                                                                                                                                                                                              Δεύτερη    απόφαση                                                                                                                                                                                                                                                                          Αφού έλαβε υπόψη της τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΡΟΥΣΣΟΥ Α. στο Φ/Α  της 9/11/19, μεταξύ των ομάδων ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ-ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ,  καλεί   σε έγγραφη απολογία το Σωματείο ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ  και τον πρόεδρος αυτού κ. ΚΑΝΑΒΟΣ Θωμάς για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1 α , 3, 4β, άρθρο 12 σε συνδυασμό με την παρ. 7 του άρθρου 11  του Π.Κ,

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Ο Διαιτητής  τι έγραψε στο φύλλο του αγώνα πρέπει να το γνωρίζει η κοινή γνώμη για να το συγκρίνει με αυτά που έκανε ο κ. Γ@Μ@Ω πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος στον αγώνα με την Θύελλα Κ) Διμηνιού. . Μεγάλο σφάλμα του προέδρου του Α Ο Λουτράκι που δεν έδωσε συνέντευξη και αυτός να ανακοινώσει τι έγραφε ο Διαιτητής Ρούσος που μέσα σε 28 μέρες  ακύρωσε δυο κανονικά τέρματα της ομάδας του. Με συνεργάτες στον αγώνα που έπαιξαν πρωτεύοντα ρόλο τους Βοηθούς  Μόντζελη Δ ( Α Ο Λουτρακι --Π Α Σ Κόρινθος ) και Βλαχοπάνος  ( Τενεάτης -- Α Ο Λουτράκι ) Όλα στη δημοσιότητα Τι φοβάσαι Θωμά Καναβέ εσύ που ματώνεις οικονομικά;

Απόφαση τρίτη 
Αφού έλαβε υπόψη της τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΚΑΡΑΚΑΣΗ Γ. στο Φ/Α  της 9/11/19, μεταξύ των ομάδων ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ-ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ, καλεί σε έγγραφη απολογία το Σωματείο ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ  για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1 α , 3, 4β  σε συνδυασμό με το άρθρο 11 παρ. 7 του Π.Κ.

Σχολιάζει  ο Νικηφόρος 
Ο διαιτητής Καρακάσης όργανο του συστήματος πρέπει κάποιος να ανακοινώσει τι έγραψε στο φύλλο του αγώνα. Είναι απαράδεκτο άλλοι να βρίζουν διαιτητή στα αποδυτήρια και αυτός να μη γράφει τίποτα. 

Απόφαση τέταρτη 
Αφού έλαβε υπόψη της τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΦΡΑΝΤΖΗ Ι. στο Φ/Α  της 10/11/19, μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, καλεί  σε έγγραφη απολογία το Σωματείο ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ  για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1 α-β , 3, 4  σε συνδυασμό με το άρθρο 11 παρ. 7 και άρθρο 15 παρ. 4του Π.Κ,

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Θυμάμαι ο διαιτητής Φραντζής σ ένα αγώνα του Π Α Σ Κόρινθος με τον Αστέρα  Δερβενίου και ενώ έχανε ο Π Α Σ με 0-2 με τα σφυρίγματά του γύρισε τον αγώνα.Και για να πανηγυρίσουν οι Φίλαθλοι  του ιστορικού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο τυπικός κ. Φραντζής δεν έγραψε κουβέντα. Να γιατί θέλουμε να μάθουμε τι γράφει ο αντικειμενικά μονόπλευρα άρχοντας. 

Απόφαση  πέμπτη 
Αφού έλαβε υπόψη της τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Π. στο Φ/Α  της 9/11/19, μεταξύ των ομάδων ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ -ΘΥΕΛΛΑ  ΠΕΤΡΙΟΥ, κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος του προπονητή του  Σωματείου σας κ. ΧΟΝΤΙΑ Ερ. και επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο αγωνιστικές, με όποια ιδιότητα και αν ήθελε περιβληθεί (αρθρ. 8 παρ. 3 και 9 παρ. 2 του Π.Κ.),

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Ο επόπτης ο αξιολογημένος και αποτυχημένος διαιτητής Κωνσταντόπουλος ο ήρωας του αγώνα  Π Α Σ Κόρινθος --Πέλοπας  Κιάτου που ακόμα και ανακοίνωση έβγαλε εναντίον του ο Πέλοπας. Θα μείνει στην ιστορία το χειρουργείο που έκανε στην Κόρινθο 06 με βοηθό το άλλο αστέρι της Διαιτησίας Μπετζόγλου στο θρυλικό Π Α Σ Κόρινθος --Κόρινθος 06  Όχι για να πάρει το πρωτάθλημα ο ιστορικός αλλά να μη το πάρει η Κόρινθος 06. Και το χάρισε ο κ. Γ@Μ@Ω στον Πέλοπα. Γι αυτό καλό θα είναι εσείς εκεί στο Κιάτο να λειτουργεί η μνήμη σας. 

Απόφαση έκτη 
Αφού έλαβε υπόψη της  τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΡΟΥΣΣΟΥ Αθ. στο Φ/Α  Πρωταθλήματος της 3/11/19 μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ-ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ και την έγγραφη απολογία του Σωματείου ΑΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ, κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος του Σωματείου ΑΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1 α-β, 3,4 και άρθρο 15 παρ 3 του Π.Κ και επιβάλλει
1. Ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του όταν είναι γηπεδούχο για μία (1) αγωνιστική ημέρα (άρθρο 14 παρ. 1 α-β, 2, 3, 4 άρθρο 15 παρ. 3 και παρ 6 β. 
Η παραπάνω ποινή θα εκτιθεί την 24.11.2019 στον αγώνα με το Σωματείο ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ που το Σωματείο σας θα είναι γηπεδούχο.
2.  χρηματική ποινή εκατόν πενήντα ευρώ (150 €) ευρώ   που πρέπει να πληρωθεί στο ταμείο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας μέχρι 13.12.19 (άρθρο 23 παρ. 2γ και ε ii και 15 παρ. 6 α του Π.Κ.)

Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 

Ο Διαιτητής Ρούσσος μόλις τέλειωσε ο αγώνας αυτός τον οποίο παρακολούθησα έπρεπε να κρεμάσει  την σφυρίχτρα του και να δηλώσει δεν μπορώ να είμαι σωστός Το έγραψα και δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω αν οι προπονητές των δυο ομάδων δεν ήταν δυο σωστοί άνθρωποι ( Παντελής  Κολλιάκος -- Χρήστος Βςλέντζας ) ο αγώνας δεν θα τελείωνε. Να γιατί η πειθαρχική επιτροπή έπρεπε να γράφει το πειθαρχικό αδίκημα για να κρίνουμε και εμείς αν σωστά τιμωρήθηκε η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας. 

Γενικός Σχολιασμός 
Ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής είναι Δικηγόρος και ο πρόεδρος της ένωσης και αυτός Δικηγόρος και να αφήνουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας  οι αποφάσεις που βγαίνουν με αυτές τις διαδικασίες που είναι απαράδεκτες Να μη γνωρίζουμε το παράπτωμα που έκανε ο κατηγορούμενος; Επίσης έχουμε διαιτητές που άλλα γίνονται και άλλα γράφονται ή δεν γράφετε λέξη  Αυτό εξαρτάται ποιος είναι ο διαιτητής και οι σχέσεις του με την μεγάλη πύλη.