Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Όχι Γιώργο Μαργέτη δεν θα σας αφήσω να κάνετε το μαύρο άσπρο.

  • το νικημένο αν παρατάς και πάντα διπλαρώνεις το νικητή 
  •                             Βάρναλης 

  • Η κυβίστηση (κοινώς αποκαλούμενη και κωλοτούμπα) είναι άσκηση γυμναστικής αλλά και είδος ακροβατικού.
  • (μεταφορικάυπαναχώρηση από τις αρχικές απόψεις ή θέσεις, πλήρης μεταστροφή σε σχέση με όσα πριν υποστήριζε κάποιος



  • Γιώργος Μαργέτης Στις εκλογές του 2013 ήταν ο επιτελάρχης  του Παναγιώτη Λαμπρινού που βάσει σχεδίου παρέδωσαν την εξουσία στον Μιχάλη Τσιχριτζή Με ψυχή τον Βιομήχανο Θανάση Πισιμίση. Τα παιδιά του Σπύρου Νίκα  τον πούλησαν εν ζωή και πήγαν με τον Μιχάλη Τσιχριτζή  Μέλος του Δ Σ του Π Α Σ Κόρινθος ένα φεγγάρι και ένθερμος οπαδός επάνω στην εξέδρα ο Γιώργος Μαργέτης Ο δε αδελφός του Γεράσιμος  που και αυτός ένα φεγγάρι ήταν βοηθός του προπονητή κ. Γ@Μ@Ω είπε όταν λήστευαν τον τίτλο του πρωταθλητή από την Κόρινθο  06 ότι ο Π Α Σ Κόρινθος είναι η καλύτερη ομάδα της Κορινθίας Ο τρίτος ο Νίκος ψήφισε τους μηδενισμούς της Κορίνθου 06 που σκηνοθέτησε ο Λουδοβίκος 14

  • Δήλωσε  

  • Γιωργος Μαργετης Πολλα μπραβο σ'αυτα τα παιδια!!!Εκτος απο καλοι παιχτες ειναι και πολυ καλα παιδια!!!Οι οικογενειες του πρεπει να αισθανονται ΥΠΕΡΗΘΑΝΟΙ!!!Αξιζουνε ομως και πολλα μπραβο στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΖΑΝΑΒΑΡΑ και Παναγιωτη Τσιαμη γι'αυτο που βγαζουνε αυτα τα παιδια στο γηπεδο.Αισθανομαι πολυ τυχερος που εζησα ΜΑΖΙ ΣΑΣ ομορφες ποδοσφαιρικες στιγμες..!!!!
    3

  • Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Δηλώνει ο τέως γενικός Αξιζουνε ομως και πολλα μπραβο στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΖΑΝΑΒΑΡΑ και Παναγιωτη Τσιαμη γι'αυτο που βγαζουνε αυτα τα παιδια στο γηπεδο.

Δηλαδή κ. Γιώργο μας μια στρατιωτική διμοιρία είναι έτοιμη να καταλάβει ένα ύψωμα ( αγώνας με Αιολικό )και ο διοικητής της διμοιρίας  ( Τζαναβάρας ) και ο επιλοχίας ( Τσάμης ) εγκαταλείπουν την διμοιρία. Και έρχεται ένας δεκανέας ( Μπάμπης Πάτρας προπονητής Ακαδημιών ) και εμψυχώνει τους παρατημένους στρατιώτες και καταλαμβάνει τον λόφο ( νικάει το Αιολικό ) Και με μπροστάρη  τον ευρισκόμενο στο κρατητήριο  στρατιώτη ( ποδοσφαιριστή ) Μαγγίνα. Και έρχεστε και δίνετε πολλά μπράβο σ αυτούς  που έπρεπε να περάσουν από στρατοδικείο αφού τους εγκατέλειψαν Αυτό που έβγαλαν τα παιδιά οφείλεται  στον Μπάμπη Πάτρα που έπαιξε την ποδοσφαιρική ιστορία όχι κορώνα γράμματα  αλλά να σταθεί το νόμισμα όρθιο Γιατί εσείς που το βάλατε στα πόδια ( μεταξύ αυτών ήταν και η αφεντιά σου ) περιμένατε να φύγει από την Κόρινθο   ο Δημήτρης Μπινιάρης να εξαφανιστεί μετά την πανωλεθρία  που θα είχε υποστεί από τον Αιολικό Αντίθετα   έδειξε την ανωτερότητά του και σε άφησε να μπεις στα αποδυτήρια  Από πλευράς Μπινιάρη  σημαίνει ανωτερότητα και από δικής σου θρασύτητα. 

Και συνεχίζει

  • Γιωργος Μαργετης Τελος θα πρεπει ολοι που λεμε οτι ασχολουμασται με το ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ τη ποδοσφαιρικη προσωπικοτητα που λεγεται ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ να τη σεβομασται!!!Γιατι το μεγαλυτερο εγκλημα ειναι η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ αλλα διστυχως δε διωκεται ποινικα.
  • Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Ο εκλεκτός σας κ. Γιώργο μας  το 2009 έφυγε από τον Π Α Σ Κόρινθος ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που εγκατέλειψε την Κόρινθο 06. Και στις δυο περιπτώσεις έκανε ενημέρωση των φιλάθλων ενώ είχε άδικο 
Και την ποδοσφαιρική περίοδο 2005 - 2006 που ενώ είχε τον Π Α Σ Κόρινθο οκτώ βαθμούς μπροστά ο τότε πρόεδρος Μιχάλης Τσιχριτζής τον έδιωξε αναίτια χωρίς να ακουστεί ούτε η αναπνοή του. Αυτή η ένοχη σιωπή συνεχίστηκε μετά από τόσα που έγιναν που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει το πρωτάθλημα ο Π Α Σ .Ποτέ δεν είπε λέξη η ποδοσφαιρική προσωπικότητας σου. Εκτός από εμένα κανένας δεν άσκησε κριτική στον Παναγιώτη Τζαναβάρα. 
Που είμαι αχάριστος  πρέπει να μας το πεις Στο ποδόσφαιρο της Κορινθίας δυο φορές έφυγε από τις ομάδες που προπονούσε ( η παραμονή του στους πάγκους λίγων μηνών ) και κήρυξε ανένδοτο αγώνα όταν κατά την δική μου γνώμη δεν είχε δίκιο.Και όταν τον έδιωξε ο Τσιχριτής άκρα του τάφου σιωπή. Και υποστηρίζω όταν τον βράβευσε αυτός που ποδοσφαιρικά τον ταπείνωσε, και μη έχοντας καμία προσφορά ως προπονητής στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο υποστηρίζω ότι βράβευσε ο Τσιχριτζής την σιωπή του