Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Ατρόμητος Χιλιομοδίου -- Ισθμιακός ένας αγώνας που ενδιαφέρει ...τρίτους.

Στον Ατρόμητος Χιλιομοδίου πρέπει να πιστέψουν Διοίκηση και προπονητής ότι σε κάθε αγώνα αντιμετωπίζουν τον Σκηνοθέτη Τσιχριτζή που είναι ανίκητος



Το Σαββάτο  16 Νοεμβρίου στο γήπεδο του Χιλιομοδίου θα γίνει ένας αγώνας που μόνο εγώ μπορώ
να τον ερμηνεύσω Γιατί χρόνια  αμέτρητα έχω ζήσει αυτά τα γεγονότα.
Είμαι βέβαιος ότι μπορεί να φτιάχνουν ακόμα και σχέδια για την κατάκτηση του τίτλου. Κανένας να μη κάνει όνειρα  και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ρωτήσετε τον Δημήτρη Μπινιάρη τον πρόεδρο της Κορίνθου 06 που στο ύπνο του φωνάζει ακόμα με κλέβουν.
Ο πρόεδρος  Μιχάλης Τσιχριτζής γνωρίζει να σκηνοθετεί καταστάσεις που αν υπήρχε OSKAR σκηνοθεσίας στα παρασκήνια του ποδοσφαίρου θα το κατακτούσε.
Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου με τεχνικό ηγέτη τον Τάσο Πέρρα που τον έδιωξε ο Πρόεδρος  Μπινιάρης για να πάρει τον Παναγιώτη Τζαναβάρα ( κοινό δειλό συκοφάντη μου ) αν και γνώριζε ότι μια φορά τον διώξανε χωρίς να διαμαρτυρηθεί αν και είχε δίκιο  και την άλλη το έβαλε στα πόδια Και είναι ο Πέρρας ο προπονητής που υλοποίησε το όνειρο του προέδρου Κατάκτησε το πρωτάθλημα.
Στην Κορινθία κανένας δεν εξετάζει τι αξίζεις αλλά ποιον γνωρίζεις.
Και επανέρχομαι στον αγώνα που η ομάδα του Χιλιομοδίου θα δώσε με τον Ισθμιακό Που Ατρόμητος έχει δώσει επτά αγώνες και έχει πετύχει επτά νίκες χωρίς να υπάρχει το παραμικρό παρατράγουδο. Και από την άλλη έχουμε τον Ισθμιακό  με 4 νίκες 2 ισοπαλίες και μια ήττα. Βαθμούς 14 και στην τέταρτη θέση  Ρόλο εδώ θα παίξει ο διαιτητής που όταν θα διαβάσω τον ορισμό θα γράψω τι θα συμβεί Τον αγώνα αυτόν δεν πρέπει να τον διαιτητεύσουν όλοι οι αξιολογημένοι εκτός από τον Ρούτση. Και εδώ αξιολογημένους θεωρώ και τους επόπτες που ως διαιτητές είναι επικίνδυνοι. Βέβαια Χονδρόπουλος -- Ψυχογιός -- Φραντζής Καρακάσης   τελείως ακατάλληλοι.
Προσοχή στις αποβολές μια και παίζετε με τον Π Α Σ  Κόρινθο στις 30 Νοεμβρίου.