Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Γιώργο Ναστούλη --Παναγιώτη Τζαναβάρα Περιμένω να αποδείξετε ότι είμαι ακατάλληλος για την δημοσιογραφία.

korinthosnewsΑποτέλεσμα εικόνας για Τζαναβάρας"

Ο επαγγελματίας Δημοσιογράφος Γιώργος Ναστούλης που είναι και επικεφαλής μιας ομάδας δημοσιογραφικής.θεωρείται ότι έχει δημοσιογραφική πολυθρόνα στην Κορινθία

Πήρε αποκλειστική συνέντευξη από τον προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα.  ΄
Και εκεί ο πανελληνίως γνωστός δάσκαλος του του ποδοσφαίρου  με χαρακτήρισε ότι είμαι λασπολόγος  ψεύτης  και υπερβολικός ότι το χειρότερο για ένα δημοσιογράφο έστω ερασιτέχνη ( που σημαίνει ότι δεν πληρώνουμε στη δουλειά αυτή. ).
Από τότε ζητώ να αποδείξει ο λαλίστατος προπονητής τους χαρακτηρισμούς του και έχει πάθει μουγκαμάρα Και ο δημοσιογράφος και αυτός στον κόσμο του  Νομίζουν ότι μπορεί ο ένας να κάνει πόλεμο σε βάρος μου ένας προπονητής γιατί του άσκησα κριτική να πει ότι θέλει Και να βρεθεί πολύπειρος δημοσιογράφος και να του δώσει βήμα να με συκοφαντήσει Προσπάθησα να ερμηνεύσω το γεγονός αλλά δεν μπόρεσα. Και ο προπονητής είχε μια δικαιολογία Του άσκησα κριτική. Ο Δημοσιογράφος είναι τελείως αδικαιολόγητος.
Γι αυτό μέχρι να τακτοποιηθούν  απέναντι μου θα μπορώ να τους χαρακτηρίζω και τους δυο κοινούς συκοφάντες. Τώρα τι σημαίνει τακτοποίηση
Ο Δάσκαλος του ποδοσφαίρου που είναι Διευθυντής μιας πολύ μεγάλης Ακαδημίας ποδοσφαίρου πρέπει να αποδείξει που υπήρξα λασπολόγος  ψεύτης και υπερβολικός.
Και ο δημοσιογράφος αν τήρησε την δημοσιογραφική δεοντολογία όταν δημοσίευσε την συνέντευξη.
Απλά πράγματα πιστεύω όταν υπηρετείς την αλήθεια. Περιμένω...