Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Σε δέκα χρόνια γελοιοποίησε τα πάντα ο εικονικός Μιχάλης Τσιχριτζής

Ατρόμητος Χιλιομοδίου --Π Α Σ Κόρινθος συναντιόνται σ ένα πρωτάθλημα της πλάκας



Λουλούδια αμύριστα έχει ο μπαξές 

Ένας παράγοντας  που πληρώνει  με μάγουλο
Στην Κορινθία το άθλημα αυτό                                                                     είναι απαγορευτικό
Έχουμε φτάσει το Σαββάτο 30 Νοεμβρίου του 2019 και να έχει παιχτεί το 1\3 του τοπικ[πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και γελάει κάθε πικραμένος . Με αποτέλεσμα σε αγώνες που ενώ είχαν  τεράστιο ενδιαφέρον να κόβονται τόσα ειρια που να μη μπορούν να καλύψουν τα έξοδα της Διαιτησίας.
Και ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου μέχρι σήμερα έχει αντιμετωπίσει εννέα αντιπάλους  νικηφόρα χωρίς να υπάρχει το παραμικρό παρατράγουδο. Και αυτό το γνωρίζω από ανθρώπους δικούς μου που τους εμπιστεύομαι και που παρακολουθούν τους αγώνες των πρωτοπόρων 
Ενώ οι αγώνες του ιστορικού Π Α Σ Κόρινθος κάθε αγώνας και μια μικρή κωμική ιστορία. Και υποστηρίζω το κωμικό όταν προσπαθούν έναν άνθρωπο τον κ. Γ@Μ@Ω να μας τον παρουσιάσουν ως παράγοντα. Και ενώ έχανε από την Θύελλα Κ Διμηνιού στο ημιχρόνιο έκανε ντου στα αποδυτήρια μαζί με τον βοηθό του φούρναρη γιατρού  Και αφού έβρισαν τον διαιτητή Ψυχογιό χυδαία  "χειροτόνησαν¨" τον παράγοντα της Θύελλας   Κ Διμηνιού Λαμπράκη πήραν έτσι τους τρεις βαθμούς. Ο διαιτητής που ήταν ο Πέτρος Ψυχογιος  ξέχασε την γραφή και δεν έγραψε τίποτα στο Φύλλο του αγώνα. Αλλά ο ίδιος διαιτητής  Ψυχογιός και ως επόπτης   στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου με τον ιστορικό  με το σημαιάκι του έδωσε άλλους τρεις βαθμούς. 
Ο Διαιτητής Κωνσταντόπουλος αν και έκανε  τα πάντα στον πρώτο αγώνα ο ιστορικός ηττήθηκε. Αλλά με τον Πέλοπα ΄έκανε τα πάντα με αποτέλεσμα  να βγάλει ανακοίνωση η ομάδα του Κιάτου και να γράψει Κωνστανόπουλος Πέλοπας  2-1. Και φθάσαμε στον αγώνα με τον Α Ο Λουτράκι  που εδώ ο βοηθός Μόντζελης Δ ακύρωσε κανονικό τέρμα του Α Ο Λουτράκι. Να γιατί γράφω ότι το Κορινθιακό πρωτάθλημα την πρώτης κατηγορίας είναι μια κωμική  ιστορία.  Το τραγικό ότι όλο αυτό το καλαμπαλίκι κάποιοι το παίρνουν στα σοβαρά και ξοδεύουν ακόμα και ευρώ για να κάνει ο εικονικός Μιχάλης Τσιχριτζής το πρόεδρο του φορέα στο ποδόσφαιρο στο νομό μας. 
Και σας ρωτώ έχετε ακούσει πιο αστείο  ανέκδοτο;