Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Ο Νικηφόρος σχολιάζει τους ορισμούς διαιτητών

Στον αγώνα του Ολυμπιακού Λουτρακίου με τον Π Α Σ Κόρινθο  η επιτροπή όρισε τον Μπεκιάρη
που προσωπικά τον θεωρώ ένα πολύ μεγάλο διαιτητικό ταλέντο και απορώ πως αυτοί που διοικούν την διαιτησία δεν έχουν ανθρώπους που να ανακαλύπτουν διαιτητές του αναστήματος του Μπεκιάρη. Αλλά η επιτροπή όρισε και ως επόπτη τον Ψυχογιό που και στην θέση αυτή έχει λαθεμένες υποδείξεις, Να προσέχει ο Διαιτητής μια και πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίος ο ορισμός.
Στον αγώνα Σαρωνικού --Θύελλας Κ Διμηνιού θα σφυρίξει τον αγώνα  ο Κωνσταντόπουλος που είναι γνωστοί οι συγγενικοί δεσμοί που έχει με την μεγάλη πύλη  Και η ανικανότητα του  να εκτελέσει καθήκοντα κεντρικού διαιτητή κάνει με τα σκόπιμα λάθη τον αγώνα μπάχαλο.
Άλλος ένας αγώνας που κρύβει πολλά ερωτηματικά είναι ο αγώνας Πέλοπας Κιάτου με την Ελλάδα Βέλου. Και ο διαιτητής Καρακάσης πειθαρχημένο όργανο της μεγάλης πύλης Αλλά τον ισχυρό άνδρα της Ελλάδας τον λένε Γιώργο Τριαντάφυλλο  και όχι Λαμπράκη που δάγκωσε την γλώσσα του και έχασε την μνήμη του. Από την ημέρα που έγραψα ότι στον αγώνα Α Ο Λουτράκι--ΠΑΣ Κόρινθος ο βοηθός Τριαντάφυλλος ασκούσε τα καθήκοντα του με την βοήθεια ανθρώπου του Π Α Σ στο πλευρό του η επιτροπή τον χρησιμοποιεί  συνεχώς κεντρικό. Δεν κάνει για κεντρικός ενώ πλάγιος είναι πολύ καλώς Και ερχόμαστε στο σοβαρότερο αγώνα. της αγωνιστικής που είναι αυτός του Παννεμεατικού  με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου και εδώ έχουμε όχι σωστό ορισμό. Αφού ο Κακριδής μετά τον υποβιβασμό του με αγγαρεία εκτελεί τα καθήκοντα του.
Και ερχόμαστε στο πρωτάθλημα της Δεύτερη κατηγορίας  που ο διαιτητής Μπουρτζοβίτης δεν έχει την ικανότητα να σφυρίξει τον σπουδαιότερο αγώνα της αγωνιστικής μεταξύ του Ηρακλή Λεχαίου και την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων  Άλλο αξιολογημένος βοηθός και άλλο κεντρικός