Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Καλά δεν υπάρχει ένας σωστός παράγοντας που να δει αυτά και να πει δεν πάει άλλο.

ΣαρωνικόςΓαλατακίου---Ατρόμητος Χιλιομοδίου: Ο Βλαντής προσπάθησε αλλά μάλλον φοβήθηκε και δεν ολοκλήρωσε ...περιμένω αυτόν που θα ολοκληρώσει 


Αν τολμάτε να βάλετε την τριπλέτα  Ρούτση-- Σαχίνη -- Σινγκ στον αγώνα Σαρωνικού--Ατρόμητου Χιλιομοδίου .



Περιμένω να δω η επιτροπή ποιους θα ορίσει διαιτητή και βοηθούς γιατί αυτό τον αγώνα τον θεωρώ υψίστης σημασίας Γιατί αυτόν το Σαββάτο 23\11αν ο διαιτητής κάνει σωστά την δουλειά του εκτός  που πρέπει όχι μόνο να ηττηθεί αλλά να υπάρχουν και οι σχετικές αποβολές.μια και το Σαββάτο 30\11 ο ιστορικός Π Α Σ Κόρινθος θα αγωνιστεί με τον πρωτοπόρο  Ατρόμητο Χιλιομοδίου.
Και η ομάδα του Χιλιομοδίου έχει πετύχει το απόλυτο με οκτώ αγώνες είκοσι τέσσερις βαθμούς
Ενώ ο ιστορικός έχει έξι νίκες μια ισοπαλία  και μια ήττα. Και ο Σαρωνικός που έχει τέσσερις νίκες  και τέσσερις ήττες δεν πάει για τίποτα.Και ερχόμαστε στην εικονική βαθμολογία του ιστορικού.
Παρακολούθησα τον αγώνα του Ολυμπιακού Λουτρακίου  με τον ιστορικό Π Α Σ και αν ο βοηθός Διαιτητή Πέτρος Ψυχογιός δεν ήταν ο καλύτερος παίκτης του Π Α Σ δεν θα έφευγε με τους τρεις βαθμούς στα μπαγάζια του η ομάδα που έχει πρόεδρο τον κ. Γ@Μ@Ω Αλλά και με τον Α Ο Λουτράκι αν ο επόπτης δεν ακύρωνε κανονικό τέρμα του Α Ο Λ. Επίσης με ανακοίνωση του ο Πέλοπας έγραψε Κωνσταντόπουλος ( διαιτητής του αγώνα )--Πέλοπας  2-1 Και δεν τον κάλεσε κανένας σε απολογία. Και ο αγώνας  του ιστορικού με την Θύελλα  κ. Διμηνιού που έκανε τον κ. Λαμπράκη   να χάσει την μιλιά του. υπήρχε μεγάλη ανωμαλία. Έχουν παιχτεί οκτώ αγωνιστικές
Στα μισά παιχνίδια υπάρχουν προφορικές ενστάσεις αλλά κανένας δεν βάζει την υπογραφή του για να διαμαρτυρηθεί για το πρωτάθλημα οπερέτα.