Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Τρυπώνω και ότι βρω το διαλαλώ

Η ομάδα του Ατρόμητου Χιλιομοδίου πετάει και όλοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει αντίπαλος. Το ίδιο πίστευαν  και αυτοί που διοικούσαν 
την Κόρινθο την ποδοσφαιρική περίοδο 2017--2018 αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον κυρ Μιχάλη να σκηνοθετήσει τον ουρανό μαζί με την πούλια. Και η Κόρινθος 06 δεν έχασε κανένα αγώνα το πρωτάθλημα το πήρε ο Π Α Σ Κόρινθος.
Να γιατί συνεχώς γράφω ότι πρέπει οι φίλαθλοι του Ατρόμητου  να ακολουθούν την ομάδα τους γιατί φωνή λαού οργή Θεού.
Και αυτό άνετα βγαίνει από τις νίκες που κάνει ο Π Α Σ Κόρινθος πάντα με ένα τέρμα διαφορά,και αυτή προκύπτει από τα σφυρίγματα των δικών παιδιών  Και την ζημιά θα την πάθει από καμιά ομάδα που δεν μετρά για να έχουμε και καμία αποβολή.       



Η ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου ενώ παίζει καλύτερα χάνει. Εκτός από το τελευταίο με τον Π Α Σ Κόρινθο  που η αιτία της ήττας ήταν ο βοηθός Ψυχογιός τα άλλα παιχνίδια τα έχασε χωρίς να μπορέσω να βγάλω  κάποιο συμπέρασμα. Και όταν χάνεις στο γήπεδο σου η ήττα είναι διπλή.                                                             Και για να συμπληρωθεί ο πρώτος πρέπει να αγωνιστεί εκτός έδρας με την Ελλάδα Βέλου και εντός Ηρακλή Ξυλοκάστρου Εκτός  με την Θύελλα  Κ Διμηνιού Εντός  με τον Α Ο Λουτράκι  Εκτός Ζευγολατιό Εντός με τον Πανκαμαριακό. Εκτός με τον Πέλοπα Κιάτου Και εντός με τον Τενεάτη.
Αν δεν σοβαρευτεί  η ομάδα και έχει την δυνατότητα τότε θα έχει ο ιστορικός Ολυμπιακός  περιπέτειες