Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Δικαιολογημένα χαρακτήρισα Λουδοβίκο 14 τον Μιχάλη Τσιχριτζή

Αυτός ο άνθρωπος διοικεί το ποδόσφαιρο στο νομό Κορινθίας και οι παράγοντες των σωματείων που τον ψηφίζουν ούτε καν κοκκινίζουν 
Αυτός ο ηγέτης του ποδοσφαίρου  μέσα σε έξι χρόνια  ( 2013--2019) διέλυσε είκοσι έξι ( 26 ) σωματεία και κανένας δεν νοιάζεται που φτάσαμε στην απαράδεχτη αυτή κατάσταση. 


Πως έγινε πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος ο Μιχάλης Τσιχριτζής.  

Το 2004 ο Π Α Σ Κόρινθος μετά από διάφορους πειραματισμούς οδηγείται σε διάλυση Και ένας φίλος του από τους αναρίθμητους αλλά ανώνυμος ο Σωτήρης Γρανιτσιώτης δηλώνει  ότι θέλει να γίνει ο νέος ηγέτης του και να τον βγάλει από την απελπιστική κατάσταση 
Και πηγαίνει παρουσία μου και δίνει στον αείμνηστο Νέστορα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου  Σπύρο Νίκα μια επιταγή 100.000 ευρώ για τα πρώτα έξοδα του Π Α Σ Κόρινθος όταν θα γινόταν  πρόεδρος του. Η γενική Συνέλευση τον αποβάλει γιατί δεν είναι μέλος της ομάδας. Ενώ το Κυρίαρχο σώμα θα μπορούσε να τον κάνει μέλος και μετά πρόεδρο 
Αυτό δεν άφησε να γίνει ο Μιχάλης Τσιχριτζής που ήταν υποψήφιος και αυτός πρόεδρος και μη έχοντας ευρώ ή και να είχε δεν ήθελε να γίνει κορόιδο  και βρήκε έναν πέτσινο επενδυτή που δεν είχε μαντήλι να κλάψει τον Τέλη τον Βελέντζα που για να μηδενίσει την προσφορά του Γρανιτσιώτη κατέθεσε μια επιταγή 220.000 ευρώ.
Και με αυτό το όπλο στα χέρια του η συνέλευση τον  έκανε πρόεδρο του Π Α Σ Κόρινθος Και όταν πήγαν να την εισπράξουν την επιταγή  βρέθηκαν μπροστά σε παγκόσμια πρωτοτυπία. Δεν ήταν η επιταγή μόνο ακάλυπτη αλλά και ανύπαρκτης τράπεζας. Και αντί να γυρίσει την εντολή πίσω που το σώμα στηρίχτηκε στην πέτσινη επιταγή ο εκλεγείς  συνέχισε να παριστάνει τον πρόεδρο αν και γνώριζε πριν να πάει στην τράπεζα  όλα αυτά.
Το αποκορύφωμα αυτής της φαρσοκωμωδίας ότι ο Μιχάλης Τσιχριτζής διοίκησε με τα 100.000 ευρώ του Σωτήρη Γρανιτσιώτη παραμυθιάζοντας τον ότι θα είναι ο διάδοχός του. 
Ρωτάμε τον δικηγόρο Μιχάλη Τσιχριτζή να μας χαρακτηρίσει πως λέγεται αυτή η εκλογή; Έχει στοιχεία απάτης ;


Θα υπάρχει συνέχεια για τα έργα του εκλεγμένου με αυτό τον ανορθόδοξο τρόπο Μιχάλη Τσιχριτζή για να μη έχουν καμία δικαιολογία αυτοί που τον ψηφίζουν.