Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Ο πρώτος γύρος του τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας τέλειωσε Με πρωταγωνιστές τον πρώτο και τον τελευταίο.

Εύχομαι η λήξης του πρώτου γύρου να βρει την διοίκηση προπονητή και παίκτες  του Ατρόμητου Χιλιομοδίου Προσγειωμένους 
Αποτέλεσμα εικόνας για Ατρόμητος Χιλιομοδίου

Πρώτη φορά στα ποδοσφαιρικά χρονικά της Κορινθίας έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος και ο πρώτος από τον δεύτερο απέχει βαθμούς δέκα επτά ( 17 ).

Αυτό  δεν έχει γίνει ποτέ γι αυτό υπάρχει φόβος να νομίσουν Διοίκησης προπονητής και παίκτες ότι πέτυχαν το ακατόρθωτο. Είναι βέβαιο ότι το τοπικό πρωτάθλημα για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019--2020  έχει τελειώσει. Γιατί ούτε ο Α Ο Λουτράκι ούτε ο Πέλοπας που έχουν είκοσι οκτώ ( 28 ) βαθμούς υπάρχει και η παραμικρή ελπίδα όχι να προσπεράσουν τον Ατρόμητο μα ούτε και να τον πλησιάσουν.
Δεν πρέπει αυτό το μοναδικό επίτευγμα να απογειώσει την ομάδα του Ατρόμητου και να νομίσουν ότι η συνέχεια στα πρωταθλήματα εκτός νομού δεν θα είναι τόσο εύκολα.
Εδώ είμαι υποχρεωμένος να τονίσω την προσπάθεια την οποία κάνει ο προπονητής της Θύελλας Πετρίου ο Απόστολος Καριώτης που είναι άξια προσοχής και σεβασμού. Παρέλαβε την ομάδα στους δυο βαθμούς και με μηδέν τέρματα να έχει πετύχει η ομάδα. Γιατί τους δυο βαθμούς τους κατέκτησε ο πριν αυτόν προπονητής ήταν με δυο ισόπαλα αποτελέσματα χωρίς τέρματα. Και σήμερα η ομάδα έχει δώδεκα βαθμούς ( τρεις νίκες και μια ισοπαλία ) Και έχει πετύχει δέκα επτά ( 17 ) τέρματα Και αν ο  πρόεδρος της ομάδας ενεργούσε σωστά δεν θα είχε ηττηθεί η ομάδα από την Θύελλα Κ. Διμηνιού
Και επειδή με θεωρούν ότι είμαι μάνατζερ των προπονητών Πέρρα --Καριώτη ρωτήστε τους αν ανταλλάξαμε ευχές  στις γιορτές. Αυτό τα λέει όλα. Επειδή πιστεύω στα λόγια του Χριστού θεωρώ τον εαυτό μου ανίκανο να κρύψει το σωστό και να προβάλλει το λαθεμένο.